Mennyi igaz barátod van?
Figyelt kérdés
Kort írhattok.
Kíváncsi vagyok hány éves korban könnyebb, nehezebb barátokat találni.
2024. ápr. 7. 14:39
13/27 anonim válasza:
0.
Van pár ember, akivel tudok beszélgetni dolgokról, de 100%-ig egyikükben sem bízom, sőt igazából inkább ismerősnek nevezném őket, mint barátnak.
30-as vagyok.
16/27 anonim válasza:
Talán egy valaki van:
Mármint, megbízom benne, összességében lehet rá számítani, komolyabb és felszínesebb témáink is rendszeresen vannak, csak közben a komolyabbaknál mégsem annyira partner. Meghallgat, de érződik rajta, hogy amúgy nem igazán tud néha velük mit kezdeni.
De hálás vagyok, amiért van nekem, és tényleg örülök annak, hogy ennyi év után is jelen van az életemben. (~12 éves barátság)
24/L
17/27 anonim válasza:
3 van.
UI a macskásoknak: a macska pont nem a barátotok, csak használ titeket, mint az emberek 99.99%-a.
19/27 anonim válasza:
4,kb,de valószínű,egyikre se számíthatnak.🤷
20/27 anonim válasza:
egy. a ferjem akivel 45 eve elunk egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!