Biszexuális férfiak szoktak személyesen ismerkedni? Úgy értem, hogy nem párkapcsolat keresés miatt, hanem tapasztalatcsere, és hogy valakivel beszélgetni tudjon. Nekem erre lenne igényem, hiszen kicsit mással küzdök mint egy hetero.
Figyelt kérdés
márc. 31. 22:24
11/16 anonim válasza:
Nagy örömmel beszélgetnék, barátkoznék ilyen férfivel - de olyannal aki nem tűnik el két üzenet után és testiséget pedig nem akar !
F
12/16 anonim válasza:
Szerintem teljesen természetes ez részedről, hiszen az emberek többsége olyanok társaságát keresi, akikkel jól érzi magát. Számodra ez azért nehezebb, mert a hozzád hasonló emberek - sajnos - gyakran szembesülnek azzal, hogy folyamatosan támadják őket. Így tehát érthető módon nagyon, de nagyon óvatosak mindenkivel. Biztos van egy olyan hely, ahova veled hasonló érdeklődésű emberek járnak, ott könnyebben találhatnál olyasvalakit, akivel tudsz lelkizni. Esetleg zárt csoport facebookon? Lehet, hülyeséget írok, de ebben nem vagyok jártas...
13/16 anonim válasza:
Én is próbáltam zárt Facebook csoportban, nem is egyben. De olyan gusztustalan és erőszakos nyomulás,szexmánia,stb van ezekben,hogy kiléptem.
# 11
14/16 anonim válasza:
13-as: Igen, ez az internet legnagyobb hátránya. Mindenki betalál... Ez esetben tényleg csak azt tudom javasolni, hogy a kérdező menjen olyan helyekre, ahova a hozzá hasonlók járhatnak és személyesen próbálkozzon. Persze, ott is akadnak, akik csak arra mennek, hogy összefeküdjenek valakivel, de bizonyára akad normális is.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
Próbálok majd nyitni egy-egy jobb barátom felé.
Remélem nem kérdőjelezik meg az eddigi kapcsolataimat, de egy kockázatot megér.
Azt meg csak nem fogják gondolni, hogy rájuk akarok hajtani.
ápr. 2. 18:14
16/16 anonim válasza:
Hú, remélem sikerrel jársz. Bátor, aki félelmei ellenére cselekszik. Remélem, hogy a barátaid díjazni fogják az őszinteségedet, a bizalmadat feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!