Biszexuális férfiak szoktak személyesen ismerkedni? Úgy értem, hogy nem párkapcsolat keresés miatt, hanem tapasztalatcsere, és hogy valakivel beszélgetni tudjon. Nekem erre lenne igényem, hiszen kicsit mással küzdök mint egy hetero.
Igen. Vannak barátaim, de szerintem egy heteró nem ért meg, ha fiús dolgokról beszélek. Vagy attól tartok azt hiszi, rá akarok hajtani.
Vagy azt, hogy mégsem vagyok/voltam szerelmes a barátnőmbe.
Nem tudom. A barátaim szokták úgy megjegyezni, hú de jó ez vagy az a csaj.
Én meg szeretném ha lenne valakim, akinek feloldódva mondhatnám, hogy nekem is bejön az a szőke, de a mellette álló pasi még jobban tetszik.
Szeretnék olyan barátot, ahol én én vagyok.
Jaja, szexről nem beszélünk!
De már emiatt is teljesen egyedül érzi magát az ember, ahogy a kérdező is.
Én szerencsésnek tartom magam de barátaimmal nem nagyon vannak tabuk és nem kell előlük elrejtenem semmit.
Az lehet hogy nem állok készen arra hogy elmondjak valamit de az egy másik kérdés.
Szerintem nagyon fontos a nyitottság, különben nem lesznek igazi barátaid akik mindenben ottvannak melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!