Badoon megismerkedtem egy nővel,elég jól elbeszélgetünk azóta már más platformokon is napi szinten beszélünk,egyértelművé vált hogy csak barátok lehetünk. Viszont minden találkozásnál (étterem egyéb program) én fizetek az fel sem merült hogy fele...?
Figyelt kérdés
én eléggé átlag alatti vagyok kinézetben, intelligenciailag, ő diplomás én nem vagyok, Sok mindent elárultam már magamról neki rossz tapasztalatokat azt hogy kevés barátom van velük is ritkán beszélek, nincsenek barátaim nem tudok szerelni jó pár ciki dolgot az életemről. Pl azt hogy 1-2 alkalmon kívül nem jártam még étteremben nem utaztam sehová (vidéki vagyok) még pesten is párszor jártam csupán. Szóval a kérdés (szívesen fizetek mindent mert úgy vagyok vele hogy örülhetek az ismeretiségnek) kihasznál,azért hogy 1-2 alkalmat fizessek 30-40 körüli összegről van szó amit ő diplomásként szerintem simán megengedhet magának bármikor vagy komolyan kedvel és tényleg barátnak tekint. Volt hogy 1-2 barátjának is bemutatott és amikor az egyik barátnőjével mentünk kávézni fizettem az övét is meg még 1-2 alkalomnál. Találkoztam már neten keresztül a tesóival és szüleivel is pont hívták videohívás és bemutatott nem szégyellt. Esetleg nagyon elrugaszkodott dolog de lehetne több is mint barátság és ezért fizetek én?2024. márc. 9. 16:29
11/20 anonim válasza:
Nekem kellene egy ilyen csaj. Kerlek ne nevessetek ki!!! Mivel sose volt hosszu tavu kapcsolatom ra jottem, h nem en kellek a noknek. Ha csak neha talalkoznank nem halnek bele, hogy mindent en fizessek neki!
12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2024. márc. 10. 07:50
13/20 anonim válasza:
Elég hamar rájött,hogy téged ki lehet használni.
Ez nem barátság sajnos.
Én nem is hiszek a férfi nő barátságban amúgy sem.
De pl az,hogy mindig te fizetsz ez gáz.
Vagy hívjon vissza vagy mindenki fizesse a saját részét. Barátságban ez a szokás.
Meg még a barátnője kávéját is te fizesd,ez nonszensz.
Szerintem kérdezz rá,hogy több van köztetek mint barátság vagy hogy állj hozzá ehhez a kapcsolathoz. Ha azt mondja barátság akkor legközelebb mond meg neki,hogy akkor most te hívsz meg egy kávéra. Ha felháborodik akkor legalább látod,hogy kihasznált,ha szívesen meghív akkor jó.
14/20 A kérdező kommentje:
köszi megfogadom
2024. márc. 12. 18:14
15/20 anonim válasza:
Majd írd meg mindenképpen,hogy mi lett
16/20 A kérdező kommentje:
Hàt arra nem szàmìtok hogy baràtsàgnàl több lehet de az viszont tény hogy egy baràti kapcsolat a kölcsönösségen tud alapulni.
2024. márc. 12. 20:49
17/20 anonim válasza:
Igen,az nem lehet,hogy mindig te fizetsz mindent,az egyoldalú.
18/20 A kérdező kommentje:
Remélem jól alakul mert kedvelem
2024. márc. 12. 21:08
19/20 anonim válasza:
Írd meg mi lett, én is erre kérlek. Kívánom, hogy jól alakuljon minden a te szempontodból, mert szépen, öszintén leirtad mi a szitu.
20/20 A kérdező kommentje:
19-nagyon köszönöm
2024. márc. 13. 17:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!