Badoon megismerkedtem egy nővel,elég jól elbeszélgetünk azóta már más platformokon is napi szinten beszélünk,egyértelművé vált hogy csak barátok lehetünk. Viszont minden találkozásnál (étterem egyéb program) én fizetek az fel sem merült hogy fele...?
Attól mert diplomás, attól még lehet neveletlen tyúk, aki nem érzi kényelmetlennek, ha egy ffi mindent kifizet neki.
Azt ajánlom, térj a tárgyra legközelebb és kerek perec kérdezz rá, hogy reménykedhetsz-e vagy ez csak barátság marad?
35/N
7 köszi a választ barátságon kívül másra ne mis mertem gondolni viszont ha baráttal kollégával megiszunk 1 sört akkor nyilván való hogy vagy ő is meghív vagy mindenki a sajátját, ezért elkezdtem gondolkodni hogy miért is lehet az hogy csak én fizetek,nah meg étterem szerintem haverok nem igazán járnak étterembe nah jó lehet felsőbb szinteken akkor úgy mondom hogy melós ként nem. Nem gond a barátság mert jó fej és mivel bőven átlag alatti vagyok nem is gondoltam többre igazán de nah ezek felmerülnek leginkább a kihasználás, Ha tudom hogy egy randin vagyok akkor az más.
Most meg majd az albi elég sok pénz felemészt.
Lehet rá kérdek de tartok attól hogy tönkremegy ez a kezdetleges barátság ha megkérdem,vagy akár sértő is lehet neki. Vagy ha viccesen azt mondom hogy felezünk az jó lehet(és abból kiderül hogy mi helyzet ha felez akkor barátság ha nem akkor vagy kihasznál vagy többet akar valamiért,és ez esetben rá kérdek).
Szerintem kérdezz rá, hogy ő ezt hogy gondolja.
Mindenesetre ne hagyd magad kihasználni.
"Örülhetek, az ismeretségnek"
Hát ha valóban csak kihasznál, akkor ez minden csak nem örömteli.
Ne haragudj, de nekem nem kellene ilyen " barát"
Totál kihasznál.
Miért is kellene mindig mindent csak neked fizetni?
Ha megemlíted hogy ez így nem jó, és ezért többet nem akar veled talizni, akkor se veszítettél semmit!
Sőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!