Van egy nagyon jó férfi barátom, de mióta lett párja, alig van rám ideje, hogy találkozzunk, beszélgessünk, ez nekem jogosan esik rosszul?
Most nem tudom, hogy trollkodsz, vagy ez egy komoly kérdés.
Egyrészt nyilván fontosabb neki a párja, valószínű jobb fej, és még a punciját is bedobja a történetbe.
Másrészt, TE miben segítettél NEKI? A retorikád alapján te hisztiztál, panaszkodtál, és folyamatosan segítségre szorultál, ő meg tűrte, aztán lett kellemesebb társaság. Tudod ki akarja hallgatni a zsémbelésed és szerencsétlenkedésed hosszútávon... senki. Senki nem kiváncsi a bajaidra egy bizonyos mennyiségen túl. Vedd észre magad. Hajrá!
Férfi barátnál is előfordul ez.
Nekem valaki - párkapcsolata kezdetén - mondta, hogy mindig törekszik az egyensúly megtartására, hogy amikor párja van, a barátait nem koptatja le, hanem közösen szerveznek programokat, mert nem szólhat arról a párkapcsolat hogy csak ketten vannak, a barátok meg el vannak felejtve.
4-5 nap múlva közölte, hogy ezentúl ő "nem lesz elérhető", mert csak a párjával szeretne foglalkozni. :)
Ja, a panaszkodással kapcsolatos kommentet nem olvastam, amikor írtam a választ.
Új párkapcsolat esetén a panaszkodókat építik le legelőször, mert szívja az energiát. Ettől függetlenül is egyoldalú kapcsolat, ha az egyik fél csak panaszkodás céljából keresi a másikat (nem tudom így van -e nálad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!