Van egy ismerősöm aki súlyos balesetből épül fel. De ez minden témája?
Nem akarom megbántani de engem már irritál hogy mindig hol műtétről, hol a katéterről, hol a branülről, hol a járni tanulásról ír.
Persze néha kérdezett korábban velem mi van, de ez valahogy ki is halt, szerintem nem is érdekli.
Mellesleg nekem undoritó is errol hallgatni egy férfit hogy a katétere így meg úgy.
Mit csináljak ha nem akarok vele őszinte lenni de én ezt nem birom gyomorral?
Ha fontos neked ez a barátság, akkor kérdés nélkül is írhatsz magadról.
Ha nem fontos, akkor meg udvariasan köszönj el.
Abszolút jellemző, hogy akinek bármi módon nagyot változik az élete, attól eltávolodnak régi barátok, mert nem tudnak azonosulni, viszont lesznek mellette (reménység szerint) mások, akik pedig támogatják, motiválják a felépülésében. Ha te előbbiek közt vagy, akkor ez van, más irányba megy tovább az életetek.
"Ez hol barátság amúgy hogy rám terheli ezeket?"
Ez a barátság lényege, hogy olyan dolgokat is "ráterhelünk" a másikra amit idegenekre nem. De nézzük fordítva, te miért nem vagy képes őszinte lenni egy állítólagos barátságban?
Jók azok, amiket előttem írtak.
E mellett próbáld más területre terelni a gondolatait, mert érezhetően beszűkült erre a részre.
8 szerintem nem ez a barátság lényege hogy nekem azt kell hallgatni hogy katéter branül így meg úgy
Eleinte vevő volt rám is, vagy az életre is, de korábban szerintwm csak mást mutatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!