Miért így zárta le a barátságot? Veletek történt hasonló?
Amiket leírtál, nekem ilyen ostoba, korlátolt, buta libához nem lenne türelmem.
Lezárnám vele a kapcsolatot mindenféle képek és szöveg nélkül.
Jajj!
Nekem ez nagyon erősen szorongó kötődésnek tűnik (magyarul szorongó-ambivalens kötődésnek is szokták hívni). Ha utánaolvasol, megértheted, mi játszódik le egy ilyen emberben.
Lebutázni nem kell, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy csak fél, hogy a kérdező akarja őt elhagyni, ezért inkább előbb lezárja a kapcsolatot ("elhagylak, mielőtt te elhagyhatnál engem"). Ez egy kialakult egészségtelen minta, általában gyerek- vagy fiatalkori elhagyatottság miatt alakul ki.
Persze a másik félnek nagyon idegesítő lehet, és nem is köteles senki eltűrni, hiszen épp az ilyen egészségtelen kötődésű embernek lenne szüksége valamilyen pszichológiai segítségre, hogy ne legyen ennyire "paranoiás". Az is erre utal, hogy azt írtad, gyakran vannak ilyen megszakadó kapcsolatai - ez valószínű neki is nagyon rossz érzés lehet, hogy képtelen hosszútávú kapcsolatokat fenntartani.
Szerintem - tekintettel arra, hogy letiltott - ha valahogy tudod, beszéld meg vele hogy akkor ő mit is akar most ettől az egész barátságtól pontosan. Mondja meg kerek perec, ha nem szeretne veled barátkozni többet.
Egyébként én ezek után már szóba sem álltam volna vele😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!