Ez egy barát, vagy egy vödör sz*r?
Ingatlan vásárlás után az ügyvéd volt megbízva azzal, hogy járjon el a nevemben azzal kapcsolatban, hogy a NAV felé bemutassa azt, hogy a régi lakásom árából vettem egy másikat olcsóbbért mint a régi lakásomért kapott vételár, így nekem nagyon kevés pénzt kellett volna adóznom. Ez elmaradt, ezért a NAV inkasszót vetett ki az egyik számlámra! Ma voltam bent és mondták, hogy nekem kell ezeket az adatokat utólag pótolni, akkor eltörlik a tartozást! Na most ezt elmeséltem annak a barátomnak és nem együtt érzett velem, hanem gyakorlatilag tetszett neki a helyzet, szinte örült is neki! Neki tetszik az ilyen dolog, főleg az adóztatások tetszenek neki, mivel olyan helyen dolgozik, ahol adókat szoktak kivetni, és ő élvezi kifejezetten a behajtását ezeknek!
Na most kérdezem, ez barát vagy egy vödör szar?
"olyan helyen dolgozik, ahol adókat szoktak kivetni, és ő élvezi kifejezetten a behajtását ezeknek"
Te egy ilyen embertől mit vártál, de komolyan?
Barátokból lesznek a legjobb ellenségek!
Azt hiszem pont most megy egy ilyen sorozat! ;)
Mi ez a privát????????????
"Meg kellett volna kötöznöd a barátodat, és addig talpcsikizni míg be nem pisil.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!