Van egy nő barátom, vajon miért érdekli hogy mit gondolok a képeiről?
Szerintem is tetszel neki.
Van egy ilyen barátom, aki hasonlóan viselkedett. Mindig küldött vagy 10-20 kèpet magáról hogy melyiken nèz ki a legszebben. Segítsek neki profilkèpet választani. Ugyanaz volt az összes kèp amúgy, 1-2 milimèter elmozdulással 🙄
Neki is sz4r volt a párkapcsolata. Egyszer volt valami vitája a barátnőjèvel, messengeren panaszkodott nekem majd rám mozdult.
Leállítottam, megmondtam hogy soha nem gondolnèk rá ÚGY...
Azóta nem küldi a kèpeket 😂
Köszi a válaszokat! Hát akkor nem tudom mi az oka. Barátnak tekint csak, véleményemet kéri, vagy többet kezdett érezni. Azt tudom hogy jóképűnek, "kapósnak" tart, ezt mondta, de semmi tőbb nem volt közöttünk!
3
Hogy mozdult rád? Csak szóban?
Hagyományos típusú a csaj. Tetszel neki. De lehet hogy csak tudat alatt, magának se meri bevallani. Viszont kezdeményezni nem fog. Ha te sem, akkor életetek végéig marad ez a szitu.
Én is hasonlóan vagyok. Én sem kezdeményezek, de a volt kollegam sem, pedig érzem a vonzalmat az ő részéről is.
Már egy éve nem vagyunk kollégák de szinte naponta beszélünk. Nekem jó így egyenként, nem akarok kapcsolatba bonyolódni. Van egy majdnem felnőtt gyerekem.
De az érzés így is jó, én ennél többet nem is akarok.
5
Itt kicsit más a helyzet, van neki pasija jelenleg. De ha találkozom vele, majd figyelem a testbeszédét. Illetve zavarba jön e ha a szemébe nézek!
7
Tudja magáról hogy jó nő, vannak visszajelzései pasiktól, azt tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!