Baj, ha arra gondolok, hogy szívesen barátkoznék vele?
Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, ilyen szakmát is szeretnék választani magamnak (gyermekpszichológus). Egy nyári táborban (ahol én felügyelőként voltam jelen) megismertem egy 11-12 éves kissrácot, aki tök értelmes meg kis aranyos volt, lehetett vele beszélgetni, sokkal érettebb volt, mint a többiek. Azon kaptam magam, hogy arra gondolok, szívesen beszélgetnék még vele, és emiatt annyira furcsán érzem magam. Nincsenek más gondolataim, természetesen, csak az, hogy szívesen barátkoznék még vele, mert különlegesnek tartom. Veletek már volt hasonló? Ez baj? :(
20/L
#2: Ez azért égbekiáltó nagy baromság.
A pedofil nem 11-12, hanem kb. 10 alattiak iránt vonzódik. És nem barátilag, hanem szexuálisan.
Ameddig pedig nem történik nemi aktus, addig nincs miért feljelenteni. Pofán is röhögnék a rendőrségen, ha valakit feljelentene azért, mert beszélget a gyerekével. :D
Ez függ a szüleitől is de nekem pl volt egy 10 évvel idősebb lány barátom kb abban a korban
nincs benne semmi rossz ha meg is tudod tartani mint csak barát
Senki sem mondott ilyet, nem is értem honnan vetted. Szerintem az, ha értelmesnek tartom, teljesen más, mintha beleszerettem volna. De kinek mi.
Hogyan nézett ki a barátságotok? Az emberek nem kezdtek el kombinálni? A lány nem került bajba, vagy ilyesmi? Bocsi a sok kérdésért, de egy-két válasz elég kétségbeejtő…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!