Gáz olyan nővel barátkozni akinek férje van?
Nem párkapcsolat, szigorúan barát, 30 valahány éves. Szeretek vele beszélgetni.
Gáz lenne néha ráírni és találkozni? Ha ti lennétek a férje, zavarna?
Párom ugyan nincs éppen, de nyilván nem vele akarok "úgy" ismerkedni.
25f
Hát ez nehéz kérdés
Először is tud e róla a férj
A férj ismer e téged
Milyen a kapcsolatuk
Ha nem tudnék róla biztos rá kérdeznék hogy ki fene írogat állandóan meg annak se igen örülnék ha a feleségem mással találkozgatna
Plusz a fent irtak egy apró vitánál is elő jöhetnek bezzeg xy nal biztos megbeszélted stb
Ja én nem vagyok féltékeny típus DE voltam ilyen helyzetben csak ott a barátnom volt a "férj"
És nem volt köztem és a kolleganőm közt semmi
Nem gáz.
De kérdéses, milyen felfogású a férje. Ha tulajdonként kezeli a nejét, akkor gyorsan véget érhet ez a barátság. Ha normális, és te is be tartod a határokat, akkor nem lehet probléma belőle.
6
Ennyire bizonytalan vagy magadban?
Egy kapcsolathoz kettő ember szükséges.
Azt feltételezve, hogy képes felnőttként józanul gondolkodni a nő, nyilván pontosan tisztában van azzal, hogy meddig mehet el olyan férfiakkal épített kapcsolatokban, amelyek kívül esnek az intim burkon. Problémát okozhat azonban, ha a férj többet gondol egy emberi/munkakapcsolat mögé, mint ami, - előfordulhat, hogy megkeres néhány cimborájával vagy szólóban és eljárják a brassói parkettaszedőt a homlokodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!