Miért a felszínes lányokra kíváncsiak? Hogy illeszkednek be?
Van egy ismerősöm, akit régóta ismerek, barátnők voltunk. Ő valahogy mindig megtalálja a hangot egy-egy társasággal, rengeteg barátja, ismerőse van, pedig egy nagyon felszínes lány. Ezt úgy értem, hogy semmi mély gondolat nincs benne, mindennapi problémái, témái vannak. Nem igazán lehet vele egy érdekes beszélgetést lebonyolítani, olyan kis naív. Ettől függetlenül egy nagyon szép lány.
Én valahogy mindig nehezen illeszkedtem be társaságokba, nehezen értem meg, hogy neki miért ilyen könnyű.
Ti mit gondoltok?
Nem vagyok rá irigy, nem kívánom el tőle ezt a dolgot. Egyszerűen szeretnék én is hasonlóan könnyen beilleszkedni, szerethetőnek lenni. Mi a titok?
Az emberek többsége alaból felszínes. Az életük, a létük,a gondolkodásuk. Persze ezt nem szeretik beismerni. Ki örülne neki, ha nyíltan rámondanék, hogy csak egy média generált tucat termék?
Nos, az az igazság, hogy a hasonlóan felszínes emberek jobban megértik egymást. Pmusz, írtad, hogy szép. A relative szépség pedig sokakat vonz.
Barati tarsasagba kikapcsolodni,szorakozni megy az ember,nem a lelkizes vagy masok panaszkodasanak meghallgatasaert.
A csaj realista es zarkozott max,de nem felszines.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!