Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért a felszínes lányokra...

Miért a felszínes lányokra kíváncsiak? Hogy illeszkednek be?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akit régóta ismerek, barátnők voltunk. Ő valahogy mindig megtalálja a hangot egy-egy társasággal, rengeteg barátja, ismerőse van, pedig egy nagyon felszínes lány. Ezt úgy értem, hogy semmi mély gondolat nincs benne, mindennapi problémái, témái vannak. Nem igazán lehet vele egy érdekes beszélgetést lebonyolítani, olyan kis naív. Ettől függetlenül egy nagyon szép lány.

Én valahogy mindig nehezen illeszkedtem be társaságokba, nehezen értem meg, hogy neki miért ilyen könnyű.

Ti mit gondoltok?

Nem vagyok rá irigy, nem kívánom el tőle ezt a dolgot. Egyszerűen szeretnék én is hasonlóan könnyen beilleszkedni, szerethetőnek lenni. Mi a titok?

2023. dec. 22. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Pont ezért, mert a legtöbb ismerkedés a felszínes témákkal indul, senki nem akar kapásból a legmélyebb gondolatairól beszélgetni idegenekkel. (Nyilván nem senki, de a többség nem.) Aztán utána is kedvelik, ha kedves, aranyos, vicces, nem kell mindenkinek a legizgalmasabb beszélgetőpartner szerepet betölteni, kellenek az ilyen könnyed témázások is.
2023. dec. 22. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem attól, hogy valakinek nincsenek "mély" gondolatai és "csak" hétköznapiak a problémái az nem egyenlő azzal, hogy felszínes lenne.
2023. dec. 22. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Te vagy felszínes.
2023. dec. 22. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
2023. dec. 22. 23:25
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Az emberek többsége alaból felszínes. Az életük, a létük,a gondolkodásuk. Persze ezt nem szeretik beismerni. Ki örülne neki, ha nyíltan rámondanék, hogy csak egy média generált tucat termék?

Nos, az az igazság, hogy a hasonlóan felszínes emberek jobban megértik egymást. Pmusz, írtad, hogy szép. A relative szépség pedig sokakat vonz.

2023. dec. 22. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
5. Üdítő volt olvasni! :)
2023. dec. 22. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Barati tarsasagba kikapcsolodni,szorakozni megy az ember,nem a lelkizes vagy masok panaszkodasanak meghallgatasaert.

A csaj realista es zarkozott max,de nem felszines.

2023. dec. 23. 05:31
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es, ha szerinted a mély gondolkodás egyenlő a panaszkodással vagy a lelkizéssel, te is pont abba a felszínes rétegbe tartozhatsz, amiről a kérdés szól.
2023. dec. 23. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!