Hogy illeszkedjek be?
Szia!
Még csak a második nap volt😅😅
Nyilván nem lesz már 20 barátod..
Adj még egy kis időt magadnak!
Minden adja magát, előbb vagy utóbb az a lány társaság is így vagy űgy de szétoszlik. Nálunk is volt erre példa.
Nekem a beilleszkedés csak 11ben sikerült, mikor kihullottak az oda nem valók.
Nem kell legjobb barátoknak lennetek, elég ha néha beszélgettek random témákról - leárazás, vagy akármi. Figyeld meg, hogy mikről beszélgetnek.
Ne félj néha valami érdekeset odabökni, amivel viheted a témát.
Az a baj, ha van egy zártabb ismerősöd, aki szintúgy nehezen ismerkedik, az javarészt rád fog számítani, hogy majd segítesz neki. De adni fogja magát.
Nekem a legjobban elbeszélgetni a többi lánnyal az öltözőben sikerült. Volt egy nagyszájú, aki állandóan beszélt, és hozzá tudtál szólni a témához, akár jártas vagy benne, akár nem.
A srácokkal meg akkor lehet a legjobban kijönni, ha a hülyeségeiknél ott vagy, és hozzá tudsz szólni, vagyis "turbózni".
A tornasor meg általában magasság szerint van. Ha most nem úgy volt, akkor majd alakul.
Plusz, ha látsz valakit, aki egyedül van, barátkozz vele, ne csak osztályon belül. Vele sem kell nagyon jóban lenni, csak ismerkedj vele.
Szerintem ne izgulj, koncentrálj az előnyös tulajdonságaidra, emlékezz vissza, hogy mikor kivel nevettél egy jót és hogy mi az amiben jó vagy. Egy idő után akaratlanul is elfogadjuk a másikat.
És szerintem ne úgy gondolj a helyzetre, hogy vagy " nyomi" leszek, vagy " menő" . Ez így nagyon éles. Csapat sok helyen lesz az életben, ez itt most egy új helyzet, hogy gyakorold, fog még jönni ilyen helyzet az életben meglátod, akkor visszagondolsz majd, hogy ekkor is új csoportba kellett beilleszkednem, sikerült, és akkor az életedben máskor is menni fog. És igen, adj magadnak bőven időt. Érthető, hogy így érzel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!