Írjak rá a barátomra vagy ez csak egy egyoldalú barátság?
Van egy haverom, akinek a felesége egy pszichopata... konkrétan azzal fenyegeti, hogy öngyilkos lesz, ha elmegy a haverom szórakozni... a srác nagyon rossz passzban van... én írok neki állandóan, általában pár hét múlva válaszol, hogy majd találkozzunk valamikor és utána ennyi... hónapokra eltűnik.
Nem keres, nem válaszol...én meg agyalok rajta egy csomót, mert valaha jó barátok voltunk...szarul érzem magam, hogy mindig én írok rá...ő meg vagy válaszol vagy nem...
Engedjem el a dolgot? Már vagy ötször eljátszottuk, hogy én írtam, válaszolt majd miután arra került a sor, hogy találkozzunk...már nem válaszolt.
Ha töketlen és nem tudja az életét menedzselni, akkor azért nem barátkoznék vele.
A szerencsétlenkedéstől falra mászok. Otthon papucs, haverok mellett meg...
Ha pedig kifogásnak használja az otthoni dolgot, akkor pedig azért nem folytatnám vele a barátságot.
Ki tudja, lehet éppen ott nyalizik akivel szembe áll, a háta mögött meg elmondja mindennek.
Gyökér, akármelyik is van a háttérben.
Tegye rendbe magát, aztán akarjon másnak az élete része lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!