A Legjobb barátságot egy barátság extrákkal kapcsolat tönkreteheti?
Sztori a következő:
Én fiatal férfi vagyok, és van egy női legjobb barátom (afféle bestie, bármilyen hihetetlenül hangzik). Nem szeretem, igaz volt hogy régen éreztem iránta, de elfogadom őt mint barát, és sok mindent megosztunk egymással. A nőnek vagy egy haverja, aki ilyen barátság extrákban van, de nem terveznek összejönni bizonyos okok miatt. Mégis néha párszor ő a téma meg minden, van sz*x meg ölelkeznek a lakásban stb., és mintha féltékeny is lennék, és szívesen megkérdőjeleznék dolgokat róla, de nem akarom a legjobb barátságomat tönkre tenni, de úgy érzem, hogy ez a fajta "alkalmi" kapcsolat fontosabb, mint a mi barátságunk. Ha valamit kihagytam, vagy érdekel, válaszolok szívesen, csak ne legyen troll jellegű...
Szóval megkérdezném, hogy ti mit gondoltok erről? Talán túlreagálom, és hagyjam őket, vagy kérdezzem meg tőle mégis melyik vagy ki a fontosabb?
Nekem is úgy tűnik mintha többet éreznél iránta csak nem vagy magaddal őszinte. Ez az "elfogadtam", hogy csak barátok vagyunk ez minden csak nem barátság. Van női barátom de az úgy alakult ki, hogy meg se fordult a fejemben, hogy valaha is másképp nézzek rá. Akikkel úgy lettem jóban, hogy valaha is éreztem irántuk valamit, azokkal vagy összejöttem vagy nem lett semmi de értelemszerűen kikoptak.
A csaj tulajdonképpen "barátnőjeként" kezel téged ezért hozza fel sűrűn a témát. Mondd meg neki, hogy ez téged zavar és tisztázzátok. De ha többet érzel szíved mélyén iránta akkor ez a "barátság" nem fog működni a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!