Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan deritsük ki ?

Hogyan deritsük ki ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy barátom, igazából a legjobb barátom.

Elkezdte őt egy másik ember fúrni, mindenhol bemocskolja, hazugságokat állít róla.

Szeretnénk kideríteni, hogy kinek miket mondott, ezért tanácsokat várunk.

A barátom hiába kérdezi meg bárkitől, neki úgy se fogja mondani. Én nekem sem mert tudják hogy barátok vagyunk.

Arra gondoltam, hogy látványosan összeveszek a barátommal, majd szidom ennek az embernek hátha nekem is elkezd hazudozni róla.

Más ötlet?

2023. dec. 14. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem fogsz egyetérteni, de feltételezem, hogy kicsit idősebb vagyok, nagyobb élettapasztalattal. Ebből fakadóan pedig csak annyit tudok mondani, hogy ne foglalkozzatok vele, ki mit beszél a hátatok mögött. Előbb-utóbb mindenki eljut arra a szintre, hogy a saját tapasztalata alapján ítéljen meg embereket. Ha pedig a barátod senkivel nem tett semmi rosszat, illetve jó ember, akkor jó véleménnyel lesznek róla. Ennyire egyszerű. Normálisan kell viselkedni másokkal, és akkor nem lesz ilyen probléma.

Aki pedig a pletykáknak hisz és az alapján ítél, azt kár is győzködni.

Amit te írtál, hogy látványosan összeveszel vele kamuból, annak semmi értelmét nem látom. Magatokat alázzátok csak meg ezzel, és miért? Az őszinteség a másik olyan dolog, ami miatt tisztelni fognak valakit.

2023. dec. 14. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Ez az ő gondja, nem a tiéd. Majd rájössz, ha idősebb leszel.
2023. dec. 14. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Le kell szrni ahogy írták, ezek ilyen jelentéktelen iskolai meg korosztálybeli piszkálások. Klikkesedés van, az egyik "csapat" azért, a másik meg ezért hülye.

Pontosan azzal állítjátok le az illetőt, hogy nem foglalkoztok vele. Rólam is mondta az osztályban egy srác, hogy meleg vagyok*, de még a tanár előtt is. A tanár sajátos módon rendezte (nem engem védve feltétlenül) egy fél mondattal, mert tudta jól, hogy ennyi az egész, semmi.

*aki mögöttem ült, szólt, hátrafordultam pont akkor, amikor a férfitanár elsétált és konklúzió a hülyegyerek által = "ő meleg!" :D Persze mindenkinek ilyen beszólogatós volt, úgy hogy tudtam jól, nem kimondottan személyes.

El kell engedni és meg fogja unni, mert nem lesz fogás. Pont azzal lesz fogás rajta(tok), meg adjátok a lovat alá, ha jelenetet rendeztek, meg nyomoztok. Lelkileg kell erősnek lenni és tűrni, tudni, hogy hülyeség, aztán lepattan rólatok, mint a laszti a falról.

Vagy, ha nagyon megunta a barátod, odamegy a valakihez (ha sulis szitu), rábsz az asztalra izomból a történelemkönyvével aztán megkérdezi face to face, hogy mi a bajod. Nyögni nyelni nem fog tudni, hidd el. El fog tűnni, be fog kussolni, de, ez a barátod dolga, nem a tiéd, ahogy ezt írta is a 2-es. Tehát leszrni, vagy ha nagyon nem nyugszik, akkor adni egy verbális maflást, aztán csá. Lehet majd ki kell mutatni, hogy eddig és nem tovább.

2023. dec. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!