Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Rex felügyelőben Marc Hoffman...

Rex felügyelőben Marc Hoffman hohyan halt meg?

Figyelt kérdés

Sziaztok új vagyok. Igazából csak emiatt regisztráltam. E kérdés miatt amibe nem tudok belenyugodni. Kérlek had kezdjem az elején. 2016 májusában kezdtem el nézni a Rex felügyelőt a neten. Nagyon megragadt a sorozat bennem. De az egészben Bradtner és Hoffman halálát nem értettem. Hogyan haltak meg? Sokat keresgéltem már neten többek között ezen az oldalon is. Igazából mindig csak azt találtam túl horrorosra írták meg mármint Hoffman halálát. Bradtneről nem találtam sok infót.( Most nem azért de a horror filmeket vetítenek ezt meg nem?!)

Keresgéltem tovább idővel olyanokat is találtam hogy vélemények hogyan halt meg. Lelötték nos szerintem ez nem horrorisztikus. Viszont nem rég taláktam a port.hu oldalán egy érdekes információt:

[link]

Ezt kell nézni:

2014. jún. 07. 07:35 | 3074/3164

Nos ezek után megfordult a fejemben hogy mi ez a nagy titok.

Tudom hogy egy elégi régi sorozatról beszélek de minden válaszolonok hálás leszek. Marc az egyik kedvenc szereplőm volt és tényleg kíváncsi lennék a halálára. Persze Bradnerére is. Tudom hogy már 1000 éve volt amikor előszőr jétszották a sorozatott. De a Dunatv még mindig adja. Szeretném kíderíteni Hoffman halálát ha bárki új információt szerez róla kérlek küldje el. Ezenkívűl mégegyszer köszönöm azoknak akik válaszolnak és segítenwk. És bocsánat a sok írásért.

#rex felügyelő #Marc Hoffman halála #Derítsük ki
2018. jan. 23. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Brandtner nem halt meg. Nem tudni, mi lett velük, mert ugye Böck is vele együtt tűnt el a szériából. Egyébként érdekelne engem is, mi volt a helyzet, de annyi variáció lehetséges... Én azt tudom leginkább elképzelni, hogy Burkhard hirtelen kiszállt a sorozatból, amikor már leforgatták az évadot, és már nem volt hajlandó az újabb szezonban szerepelni, még egy rész erejéig sem (amiben elrendezték volna a karakterét). A producerek meg úgy döntöttek, hogy ha már nem lehet rendesen kiírni, akkor vele együtt menjen Böck is, és hozzanak helyette egy csajt növelendő a nézettséget.

Hoffman haláláról én is csak ennyit tudok, hogy túl durvára sikeredett, ezért csak egyszer adták le a tévében... Ez azért az én fantáziámat is piszkálja.

2018. aug. 1. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a válaszod.

Bradtneről én is ezt gondoltam. Csak a wikipédián írták hogy meghalt.

2018. aug. 2. 10:28
 3/3 anonim válasza:
Nem tudom, én a magyar fórumokat leszámítva, külföldi fórumokon soha nem láttam még csak utalást sem arra, hogy Hoffmann meghalt volna. A német wikipédia, illetve az angol wikipédia sem tesz említést arról, hogy mi lett Hoffmannal, és ha rákeresel, akkor se találsz semmit, csak a magyar wikit.
2019. júl. 3. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!