Találkoztál már ilyennel? Mérgező kapcsolatot utasítottam vissza. És a másik kiröhög, hogy mekkora hülye vagyok.
Miközben éppen vele van gond.
Ti hogyan kezelitek az ilyet?
Persze.
De az a lényeg, hogy ki nevet a végén. És az nem ő lesz.
Jól tetted. Nevess vele most, hadd lássa, hogy nem szomorkodsz. 🙂
A mérgező emberek meg vannak győződve róla hogy ők ajándék az emberiségnek, és aki ebből nem kér, azt nem értik, és önvédelmi mechanizmusuk hogy kinevetik, ezzel védve meg a saját EGO-jukat.
Nem tudsz szerintem segíteni neki, nem érdemes szópárbajba belemenni vele,
kívánj sok sikert neki, és engedd el.
Honnan tudod, hogy mérgező, ha visszautasítottad?
Egyébként nem tök mindegy mit gondol, vagy mond, ha úgyis visszautasítottad?
Ezek sokszor nem is tudják hogy ők azok akik fordítva mennek az autópályán. Azért röhöghet ki, mert ő tényleg elhiszi hogy te vagy a hülye, nem pedig ő. A másik opció pedig az, hogy a sértett egója beszélt belőle amikor válaszul kiröhögött. Bár szintén az egóhoz tartozik az is, hogy sokszor projektálják a másikra a saját negatív dolgaikat ezek az emberek. Szóval ez kicsit megint visszakanyarodás az első opcióhoz.
Aztán itt a harmadik, nem túl népszerű opció. De mi van ha tévedsz? Honnan tudod hogy valóban ő volt a mérgező, és nem pedig te? És akkor a nevetése még lehetett akár őszinte, meghökkent is.
Én találkoztam már mindhárom opcióval.
Jo ,h felisrted hamar.
Errol szol a narcisztikus mozaikok nevi youtub csstorna is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!