Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit vinnétek egy körmösnek...

Mit vinnétek egy körmösnek ajándékba karácsonyra?

Figyelt kérdés

Minden évben szokott ő is adni a vendégeinek valamit, ezért én szeretnék és szoktam is.

A probléma az, hogy annyira el vagyok havazva, hogy szerda van és pénteken megyek hozzá. Most bejött a vizsgaidőszak és dolgozom is, hideg van, szakad az eső és egyszerűen nem jutottam el sehova.

De a napokban be kell szereznem, viszont nincs most ötletem.

Tavaly olyat kapott, hogy egy gyertya és rajta manó volt, nagyon örült neki. Nem szeretnék idén is gyertyát. Szereti a harry pottert, a grincset, de pontosan nem tudom hogy azokból mi van neki, csak tudom hogy szereti. Legjobb körmös bögrét, tollat nem szeretnék mert az nekem már elcsépelt.

2023. dec. 13. 10:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Van mindenmentes szsloncukor is, de azt hagyd, borzalmas, ehetetlen 😀vegyél neki élményt. Szoli bérlet, vagy amit szeret.
2023. dec. 13. 14:52
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem jár szoliba sajna

grincses, vagy manós karácsonyfa dísz jó lenne

akár névvel de az ő nevében nem volt (nem elfogyott hanem nem volt a neve) pedig semmi extra név

Illetve volt csengő formájú karifa dísz abból meg elfogyott a neve

2023. dec. 13. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!