Egy ellenkező nemű barásagot hogyan lehet kezelni? Nem vagyok képes rá? Ha barátnak néz egy csaj megalázónak érzem. Srácok ti is ezt érzitek?
Van egy lány, és elmondta hogy nagyon szeret engem barátilag, mert nagyon jófej vagyok közös a gondolkozás stb...egy beszélgetés után rámírt, hívott, ő kezdemenyezte a barátságot, mivel akkor pasijával gondjai voltak, velem beszélte meg.
De ezt én pasi fejjel úgy gondolom hogy megalázó ha egy nő barákozni akar velem 30 x évesen! Párkaocsolati kérdésekben kéri a véleményem, amit én nem akarok, sőt már le is akarom koptatni valahogy, de nem tudom hogy miképp, mert heti 2-3x keres.
Kezelni csak ugy lehetne, ha te sem akarnal mast tole.
Ez igy nem baratsag.
Te nyilvan tobbet szeretnel, a leanyzo pedig nem. Azt nem tartanam megalazonak, akar hany eves is vagy.
Van ilyen. Nem tetszhetunk mindekinek.
Ha neked ez nem eleg, nem felel meg, akkor be kell fejezni a kapcsolatot.
Akar meg is mondhatod, h sajnos te nem vagy kepes ezt tovabb csinalni, mert neked mas jellegu vagyaid vannak vele kapcsolatban.
En nem tudom megmondani, h mi jar a fejeben. De sztem nem erdemes ilyesmikre varni.
Ha te tovabbra is tobbet szeretnel tole, o meg nem, akkor teljesen meg kell szakitani a kapcsolatot.
Ha nem akarsz p.r.szt lenni, elmondhatod neki ezt es, h ne keressen, hagyjatok egymast. Aztan nem valaszolni, ha megis keres.
O meg eldontheti, h mit szeretne.
Mégis miért lenne már megalázó?
Vagy te minden nőneműt dugni akarsz?
Mi van a kollégákkal? Az is megalázó ha a takarító Mancika nem veti rád magát?
6
Te is tudod hogy ez nem így működik hogy csak úgy neked adom...
Nagyon ragaszkodik hozzám, én is hozzá, ezt mindketten tudjuk. De néha már a ragaszkodása sok nekem...
#7 Nem, egyáltalán nem tudom, hogy hogy működik, nem láttam azt a folyamatot a neurotipikusoknál, hogy hogyan kezdődik egy barátság.
Nagyon örülnék ha a lányok szívesen barátkoznának velem és kezdeményeznék velem a kommunikációt, mert amikor én próbálkozom akkor vagy megijednek és leráznak, vagy eleinte kedvesnek tartanak aztán kihasználnak.
Ha egy lány ragaszkodna hozzám, akkor érezném, hogy szeret engem és fontos vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!