Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Érdemes lenne még beszélni vele?

Érdemes lenne még beszélni vele?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekkori barátnőm, gimiben a legjobb barátnőm volt, szinte elválaszthatatlanok voltunk, az érettségi után másfelé sodort minket az élet, mindketten külföldre költöztünk. Nagyon ritkán tudtunk csak találkozni, amikor igen, akkor már nem volt olyan a hangulat, mint régen, de ez valahol érthető is. Ettől függetlenül minőségi időt töltöttünk együtt.

A munkahelye miatt pár hónapra pont ugyanabba a városba került, segítettem neki albérletet találni, elhelyezkedni, és örültem is, hiszen végre együtt lehetünk szabadidőnkben.

Azóta már 2 hónap telt el, minden egyes programjavaslatomat (hogy menjünk el kirándulni, menjünk el színházba, moziba, menjünk el kávéra sorra lemondja). A legutóbbinál megjegyezte, hogy cikinek érzi, hogy megint le kell mondania, de épp elutazik. Mivel nem ajánlott fel magától egy másik közös programot, ezért kénytelen vagyok azt gondolni, hogy nem számít neki a barátságunk.

Bennem viszont rengeteg düh van, és csalódás, elbeszélgetnék vele arról, hogy ezt mégis miért teszi, miért viselkedik így, miért rombolja le a barátságunkat? De ugyanakkor azt is érzem, hogy már rég halott a kapcsolatunk és egyfajta felszínes viszonyt tartunk fenn, ezért nem lenne már értelme beszélni erről, egyszerűen csak vagy el kellene fogadnom azt, hogy évente egyszer találkozunk vagy soha többet.

Mit gondoltok?

2023. nov. 26. 00:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az idő múlik, az ember változik. Azzal együtt az életformája is.

Én hagynám. Ha akar, jelentkezik. Ha megint valami kéréssel jönne, s nem közös programmal, elhárítanám.

2023. nov. 26. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!