Elbuktam az utolsó 30 ezer forintomat tippmixen, és a haverom még ki is röhögött, csak szerintem nem érdemli meg a barátságom?
30 ezrem maradt a hónapra, ami nem sok, mert nincsen nagyon kaja a hűtőben sem.
Összeraktam egy tuti duplázós mixet, 4 tuti meccsel rajta, megraktam őket külön külön is 5 ezer forinttal, illetve egyben, 10 ezer forinttal.
Mindegyik elment, nem maradt pár ezer forint apróm, a haverom már a lottózóban is nevetett, hogy mivan ha elmegy az összes, erre amikor felhívtam neki akkor röhögőgörcsöt kapott szinte.
Nem kéne így viselkednie egy barátnak nemde?
-Józsi, mivel kiröhögtél amikor elbuktam az utolsó 30 ezer forintomat ezért nem érdemled meg a barátságomat. Ennek ellenére adsz kölcsön tipmixre?
- Ne haragudj Jani, de már a lottózóban is szóltam hogy hülyeséget csinálsz. Nem hallgattál rám és még kölcsön is akarsz kérni? Mivel szerinted én nem érdemlem meg a barátságodat ezért nem adok kölcsön.
- Józsi, nem vagy többet a barátom.
- Köszönöm Jani. Így megmarad a pénzem és nem lesz lehúzós barátom. Ez számomra olyan mint ha nyertem volna a tipmixen.
Kérdező, megérdemelted. Csak gratulálni tudok én is ehhez.
Szerencsejáték függő vagy. Látod az utcákon az alkoholista hajléktalanokat? Ők is a piálással pontosan így kezdték, mint most te a tipmixszel. Te is ugyanott leszel pár év múlva, mint ők.
Nem lett volna az se jobb ha telesír egy zsebkendőt.
Így legalább téged sokkolva közölte veled akkora f..szságot csináltál.
Remélte, hogy ebből végre okulsz. És mellette jól szórakozott a hülyeségeden.
Igazi barát, szólt, majd sokkolt, hátha meggondoltabb leszel legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!