Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit érezhet irántam? Fiú lány...

Mit érezhet irántam? Fiú lány barátság az lehet barátság?

Figyelt kérdés

Ismerjük egymást pár éve. Ő 30 F én 38N. Neki van barátnője, nekem férjem, gyerekeim. Nagyon jóban vagyunk sokat szoktunk beszélgetni egy hullámhosszon vagyunk. Őszinte leszek, ha nem lennék foglalt, nekem tetszene. De így teljesen nyugodtan barátkoztam vele, hiszen mi csak barátok vagyunk, mindenkinek megvan a maga párja.

Nemrég egy buliban némi alkohol hatására felvetette, miért ne szexelhetnénk egymással. Gyorsan leráztam. Másnap bocsánatot kért, mondta, nem úgy gondolja, neki fontossabb a barátságunk, neki nagyon nagyon fontos vagyok, nem szeretne elveszíteni, ilyen jó barátja még senki sem volt. Kértem, legyen őszinte. Bizonygatta, hogy őszinte velem, nagyon fontos neki a barátságunk.

Én pedig elbizonytalanodtam. Lehet hogy hiba volt ilyen közel engedni magamhoz. Nem akarom kockára tenni a házasságomat. Mert ez a barátság már most túl szoros ahhoz, hogy normális legyen. Létezik, hogy egy nőnek a párja mellett legyen egy másik férfi lelki tàrsa?

Ti mit gondoltok erről? Lehet ellenkező nemű barátság, de azért kicsit lazább, nem jó ha ilyen közel kerülünk a másikhoz. Nem tudom mit gondoljak és nem tudom mit gondol ő valójában. Nyilván a férjemnek is gyanús miért vagyunk ilyen túl jóban egy idő után ez már kínos lesz.

Mi a véleményetek erről, mit tennétek a helyemben?

2023. nov. 22. 22:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

10 es vagyok.

Még egy dolog.

Ha valóban lelki társak vagytok, össze fogtok jönni!

Bocsi, de ez az igazság, nem tudjátok egymást elfelejteni!

Ha erős a kapocs, a szív nem felejt!!!

2023. nov. 24. 11:23
 12/19 A kérdező kommentje:

10

Azt hiszem értelek és teljesen igazad van. De én szeretem a férjemet. Érlelődik bennem a döntés, hogy akkor inkább ezt a fajta barátságot szakítom meg, fàjni fog, de jobb ha eltávolodunk egymástól, mert igen itt már keverednek az érzelmek.

Eleinte basszus örültem, hogy milyen jó nekem, milyen kiváltságos vagyok, hogy ilyen barátságom lehet és olyan érdekes volt, hogy mindent meg tudtunk beszélni tabuk nélkül és tulajdonképpen láthattad a másik nem szemszögéből a dolgokat így jobban meg tudtuk érteni a férfiak és nők kapcsolatrandszerét, a buktatókat a félreértéseket amit a különböző gondolkodásmód okoz a férfiak és a nők között.

De ennek így súlyos ára van.

2023. nov. 24. 13:25
 13/19 anonim ***** válasza:

10 es vagyok

Tudom miről beszélsz, az elején jól érezted magad vele, de hidd el ahogy haladt az idő veletek, a sok beszélgetés tabuk nélkül, szimpátia gyorsan megvolt, illetve a sok együtt töltött idő, ebből kialakult egy bizonyos erős ragaszkodás. Azért mert nagyon egy hullámhosszon vagytok, "egy húron pendültök". Gondolom sokat gondolsz rá, mint "barátra"! Biztos csak mint "barátra"?? Na ebből nehéz kimászni. Lélektársi viszony!!!

De azt én innen borítékolom, hogy mindkettőtöknél van vonzalom, kötődés, ragaszkodás a másik felé...

2023. nov. 24. 15:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj hogy így leírtam amit gondolok, de ez van. Ha megszakítod a kapcsolatot vele, fájni fog, ha barátkoztok tovább az is! De legalább tudod hogy mi van vele, és néha jól esik őt látni, hallani a hangját! Ha kis haragot érzel iránta, akkor is.

10-es voltam

2023. nov. 24. 15:48
 15/19 anonim ***** válasza:
VAN fiu-lany illetve ferfi-no baratsag. csak gondolj bele a mai vilagban hany meleg es leszbikus kozotti baratsag van…. hulyek ne legyunk mar..
2023. nov. 24. 20:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Hasonló van nálam is csak itt én érzek többet, ő meg nagyon vegyesen viselkedik velem... :/ csak itt nálunk szar a házasságom és sajnos benne a pakliban ha ilyet mondana mint neked a haver én sajnos lehet megcsalnám vele a férjem..... 28/N
2023. nov. 24. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:

16

Honnan tudod hogy nem érez semmit? Csak barátként tekint rád? Jelek nem voltak, nem dícsért meg soha? Flőrt sem volt?

2023. nov. 24. 21:32
 18/19 anonim ***** válasza:
17 irtam privit:)
2023. nov. 24. 21:36
 19/19 anonim ***** válasza:
41%

"Hasonló van nálam is csak itt én érzek többet, ő meg nagyon vegyesen viselkedik velem... :/ csak itt nálunk szar a házasságom és sajnos benne a pakliban ha ilyet mondana mint neked a haver én sajnos lehet megcsalnám vele a férjem..... 28/N"

Nem szeretnék senkit megbántani, de akinek már 28 évesen szar a házassága az erősen kérdőjelezze meg az életrevalóságát és életbeli döntéseit.

2023. nov. 25. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!