Miért nem akar találkozni a barátnőm élőben miért elég neki az h telefonon dumálunk?
Mondjuk talán mert nem akar utazni? Ha nincs kocsija, akkor problèmás lehet. Hosszú az utazás, többször át kell szállni, kèsik a busz/ vonat, gyalogolhat sokat a megállóba, időhöz van kötve stb
Mièrt nem mègy te?
50 km nem a szomszédban van? Fél napig utazunk annyit? Jaj ne már ne haragudjatok. 60 km-t vezetek naponta a munkahelyemre. Minden hétvégén 50 km a közeli nagyvárosba bevásárlás. 50 km az 50 perc kocsival.
Jaj az kimaradt hogy én mentem hozzá. Mindig én megyek. Neki is van kocsija. 50 km napi szinten megy a munkahelyére is.
Inkább úgy érzem már neki nem fontos a barátság fenntartása. Telefonon jó ha dumálunk mert akkor meghallgatom de a komfortzónájából nem akar kimozdulni. Konkrétan 3 éve van így és azalatt háromszor én mentem hozzá de ő nem hív és nem is akar jönni. Közös programot se. Pedig régen összejartunk...
Ne is csodáld cuncimókus, teljesen igazad van! Ne is gyere! Apukám is mindig azt mondja:
Ne vitatkozzál hülyékkel, főleg nálad hülyébbel!!!
Szóval innentől én már meg sem szólalok, neked van igazad kicsikém!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!