Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek vegyek nekik...

Szerintetek vegyek nekik karácsonyi ajándékot?

Figyelt kérdés
Még nyáron megismertem két lányt, nagyjából egyidősek vagyunk és nagyon hamar jó barátnők lettünk. Egyszer már találkoztunk is (azért csak 1x mert messze lakunk egymástól). Közeledik a Karácsony és arra gondoltam meglepném őket egy aprósággal, amit elpostáznék a címükre. Tényleg nem kell nagy dologra gondolni, de szerintem a szándék a fontos. Minden esetre kikértem erről édesanyám véleményét. Az volt a válasza, hogy minek akarok pénzt költeni idegenekre, olyan emberekre akiket nem is ismerek? Valamint azt is mondta, hogy ők biztos nem gondolnak rám és nem fognak venni nekem semmit. Nos szerintem akikkel már találkoztál legalább egyszer, valamint napi szinten beszélsz velük, már nem számítanak idegennek. Továbbá én nem várom el tőlük hogy ők is ajándékozzanak meg engem, főleg hogy ők nem is tudják mit tervezek, meglepetésnek szánom. Nektek mi a véleményetek?

2023. nov. 16. 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha tényleg nem kerül sokba, csináld. Miért ne?
2023. nov. 16. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Csináld, ajándékot nem azért adunk, hogy viszonozzák.
2023. nov. 16. 11:43
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem várják, nem célszerű adni. Kínos helyzetbe hozhatod őket azzal, hogy ők meg semmit se adtak neked.
2023. nov. 16. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem küldenék, felesleges
2023. nov. 16. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha legalább 1 éve ismered őket és a jó a kapcsolat, akkor talán!
2023. nov. 16. 12:06
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó mint írtam, nyáron ismerkedtünk meg. Pontosabban augusztusban.
2023. nov. 16. 15:04
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem pálya még annyira, de te tudod, te érzed. (5-ös voltam)
2023. nov. 17. 00:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát most már nem vagyok biztos a dolgokba szóval inkább nem küldök :/
2023. nov. 17. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
Te érzed, te tudod hogy a lelked mit súg, hallgass arra!
2023. nov. 17. 16:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Tegnap összevesztünk :D Áldom az eszem hogy nem rendeltem meg nekik az ajándékot.
2023. nov. 19. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!