Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Félek, hogy megbántom a...

Félek, hogy megbántom a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmmel meg volt beszélve, hogy találkozunk holnap délután, viszont ahogy kiderült a számomra, eléggé le van robbanva, láza is volt még tegnap és erősen, csúnyám is köhög. Azt várnám, hogy ő mondja le ilyenkor a közös mozizást majd, de eddig nem tette. Viszont elkapni sem szeretném tőle, de azt viszont tudom róla, hogyha lemondom akkor vérig fog sértődni.

2023. nov. 9. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobban vagy már?Mert ha nem akkor inkább halasszuk el,nem akarok én is le purcanni.

Kb. ezt mondanám neki.

2023. nov. 9. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, félsz.

És most mi a kérdés célja?

2023. nov. 9. 14:33
 3/8 A kérdező kommentje:
2 hogy lemondanád e és hogyan?
2023. nov. 9. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki ilyenen vérig sértődik, az nem igazi barátnő, az biztos. De akkor meg nem is kár érte, ha esetleg besértődne, hidd el nincs szükség ilyen önző emberekre magad körül. Szóval a program lemondása jó tesztnek is, hogy kiderítsd, szeret-e a barátnőd téged, vagy csak használ.
2023. nov. 9. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pont pár napja mondtam le. A barátnőm olyan beteg, mint a nyavalya, mondtam neki, hogy tegyük át egy héttel a talit. Mondta, hogy szuper, pihen akkor, csak nem akart megbántani.

Hadd sértődjön amúgy.

2023. nov. 9. 14:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja pont ő nem akarta lemondani, mert megbánt? Mi volt a baja?
2023. nov. 9. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ötös vagyok. Torokgyulladás, lázas is volt szegény.
2023. nov. 9. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:
En ilyenkor megmondom, es ha ez bantja, akkor bantja. Raadasul nemcsak en nem akarok megfazni, a hozzam kozelalloknak se akarom atadni, ha nem muszaj.
2023. nov. 10. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!