Mit tegyek ha az egyik barátnőmet krvára megbántották és most tisztára össze van törve?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 22:38
3/10 anonim válasza:
vagy csak hallgasd meg, hagy beszéljen, és érezz együtt. vigasztalni ráérsz akkor, amikor már ő is készen áll rá.
4/10 anonim válasza:
Mondd neki, hogy te ott leszel neki, rád számíthat, és ha szeretne róla beszélni, te ott leszel neki.
#2 figyelj, én sem vagyok túl érzelmes, de ehhez mennyire kell gxcinek lenni, hogy ilyet csinálj egy barátoddal?
5/10 anonim válasza:
Magadtól nem jut az sem az eszedbe, hogy talán vígasztald meg? Azért ne hari már de tényleg...😞
6/10 anonim válasza:
Osszetort? Sopord ossze a darabjait :)
7/10 anonim válasza:
#4 Ez a hülye kérdésnek, hülye kérdezőnek szólt.
8/10 A kérdező kommentje:
Kedveseim! Persze próbáltam vigasztalni. Mindent próbáltam de szarul van. Aki normálisan válaszolt annak köszönöm szépen aki nem az menjen el a fahomba köszi
2021. júl. 3. 21:20
9/10 Meton válasza:
Beszéltesd, a nők imádnak beszélni. Ha hallgatod, akkor el fog felejteni mindent. De össze is törheted azt, aki megbántotta. Tuti, hogy az is működne.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi😊
2021. júl. 11. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!