Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért lehet a barátnőm ennyire...

Miért lehet a barátnőm ennyire az autó ellen?

Figyelt kérdés
Összebarátkoztam egy lánnyal, úgy éreztem, hogy nagyon megvan az összhang közöttünk, jókat beszélgettünk és elkezdtünk közös programokat tervezni. Az első egy 3 napos kiruccanás volt másik városba és nekem evidens volt, hogy autóval megyünk, ő meg nem értette miért nem busszal. Akkor megbeszéltük, hogy gyorsabb, kényelmesebb, nem is éreztem, hogy bármit gond lett volna ezzel, nem kellett buszhoz igazodni, zenét hallgattunk, beszélgettünk útközben, meg tudtunk állni útközben is megnézni ezt-azt. Úgy éreztem, hogy neki is jó ez így. Persze ott leraktuk az autót a szállásnál és sétáltunk a városban. Az ott töltött idő alatt egyszer mentünk autóval a boltba azon kívül nem használtuk. Utána voltunk kirándulni, túrázni többször is, nem akartam az én akaratomat ráerőltetni mindig, így mentünk busszal, de nem értettem miért buszozunk a kirandulás helyszínére több átszállással, azzal megy az idő, hogy várjuk a csatlakozást, haza szintén. Elmentünk Pestre vásárolni és megintcsak ragaszkodott a vonathoz, alapvetően vonatozni szeretek, az hangulatos, de ott lett elegem, hogy előre tudtuk, hogy nagyobb bevásárlást tervezünk, évente egyszer-kétszer fel szoktam menni oda vásárolni és örültem, hogy van, aki szintén, jó is volt nagyon egyébként. De az egyik helyen megvásárolt dolgokkal mentünk a másik helyre, a harmadikra, végül már a nyakunkon is a szatyrok lógtak és úgy másztunk végig a városon a Keletibe. És ő még akkor is úgy gondolta, hogy sokkal jobb, mint autóval. Persze van ilyen , hogy két ember nem egyezik, de sose gondoltam volna, hogy egyszer valakivel ez fog gondot okozni. Mert amúgy a közös programjaink tök jók voltak, meg beszélünk azóta is, de nem azért gyűjtöttem a jogositványra és az autóra, hogy tömegközlekedjek és vegyem a buszjegyeket. A benzin is pénz, de annak látom értelmét, ennek meg nem. Sose kérek a benzinbe pénzt bárkivel bárhova megyek. Így ez se lehet indok, hogy sokallotta. Kérdeztem, hogy van-e valami rossz élménye, fél-e az autóban vagy bármi ilyesmi, de azt mondta , hogy nem. Mindig az volt a válasz, hogy minek menjünk kocsival, ő buszozni szokott. Egyébként most csinálja a jogsit és autót szeretne venni. 30-as korosztály vagyunk mindketten.
2023. nov. 5. 00:19
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
52%
Csak nekem jutott eszembe, hogy lehet azért nem akar beülni melléd, mert még a hátsó ülésen nem ülést korainak tartaná? :D
2023. nov. 7. 03:02
 22/31 Furfangos Frigyes ***** válasza:
76%
Lehet volt egy kellemetlen aútós élménye régebben, diszkó után. 🤔
2023. nov. 7. 06:06
 23/31 anonim ***** válasza:
58%
"Pedig autó nélkül is van élet és boldogság" - mondjuk ezzel vitába szállnék, ismerek autótlan embert, aki fiatal és anyagilag megtehetné, hogy tartson autót, ehelyett egy pár kilométeres lokáció miatt is órákig bumlizik, a bevásárlás cipekedés, a városba való bejutás sokszoros átszállásos bumlizás. Biztos megvan ennek is a romantikája, csak én nem látom.
2023. nov. 7. 14:41
 24/31 A kérdező kommentje:
Van élet és boldogság autó nélkül is, de ha van autó nem értem, hogy miért a cipekedésben meg tömegkozlekedesben keressem a boldogságot. Nekem se volt mindig autóm és megoldottam. Amúgy legutóbb azt mondta, hogy azért nem megyünk autóval mert neki nincs és nem tudunk az övével menni. Régebbi autóm van valóban, de rendben van tartva, nem balesetveszélyes, nem is kényelmetlen. Mindegy már elengedtem, voltam ma vásàrolni, de egyedül. Még előtte olyat mondott nekem, hogy neki hiányzik a séta. Amire már csak az volt a válaszom, hogy a vásárlás és a séta nekem két külön program, felőlem Pestig is elsétálhat, de én nem fogok visszamenni a kinézett dolgokért. Amire megsértődött.
2023. nov. 7. 21:40
 25/31 A kérdező kommentje:

Mindketten lányok vagyunk.

Szóval a hátsó ülésen nem ülés tárgytalan.

2023. nov. 8. 00:10
 26/31 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi lesz a megfejtés. 😇
2023. nov. 8. 06:32
 27/31 anonim ***** válasza:
73%
Esküszöm azt hittem a barátja vagy (fiú)... :O
2023. nov. 10. 13:15
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyértelmű volt, hogy nincs köztük romantikus kapcsolat, de én is fiúnak hittem a Kérdezőt :D
2023. nov. 10. 16:11
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha "csak egy haverom" volna és ilyen fszságot akarna letolni a torkomon, hogy ne autózzunk, inkább bumlizzunk, amikor ott van az autó, úgy elhajtanám a pitschäba, mint a magzatvizet.
2023. nov. 10. 19:32
 30/31 A kérdező kommentje:
Szerintem itt már nem lesz megfejtés. Pestre se jött már velem végül, mert mondtam, hogy én autóval megyek, ő meg így már nem is akart, de nem is bántam màr akkor. Azóta pedig nem beszéltünk, amit szintén nem bánok. Én is nagyon kíváncsi voltam, de ebbol a hülyeségből annyira sok volt nekem, hogy màr nem érdekel.
2023. nov. 16. 06:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!