Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek is hüje vagyok?

Szerintetek is hüje vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, vagyis már csak volt. Tavaly egész jóba lettünk, sokat viccelődtünk, poénkodtunk. Én pedig elkezdtem többet érezni iránta, nem ok nélkül, sokat beszélgettünk és romantikus, cuki dolgokat is küldött nekem. Eleinte nem tudtam ezt hova tenni, jókat nevettem rajta, mivel barátnője volt. Viszont egy időben nem volt joba barátnőjével, és akkor többet beszéltem vele, gyakrabban. Ezután nem beszéltem vele többet, mert azt mondta hogy a barátnője nem engedi, persze ezt mástol hallottam, és láttam is. Ez az egész eléggé nyomaszt, már próbáltam nyitni más felé is, de nem megy, ő volt az egyetlen aki mindig megnevettetett. Mit tehetnék? Szerintem ha rámirna vagy ilyesmi se beszélnék már többet vele, nekem ez igy is elég megalázo volt, de még érzek iránta valamit. Ha csak meglátom valamelyik social media felületen vagy ilyesmi arra gondolok hogy jo lenne ráirni. Lehet hogy gyerekesen hangzik amit leirok, de kiskorunk óta ismerjük egymást. 22/l

2023. okt. 12. 21:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Én a helyedben elszégyellném magam, ha 22 évesen így írnék. Legyél kicsit igényesebb a helyesírásra, és hogy hogyan fejezed ki magad.

Egyébként meg igen, hülye vagy, mert egy ilyen srác után vágyakozol. Ha veled akarna lenni, akkor otthagyta volna azt a másik lányt.

Aki elérhetetlen dolgok iránt áhítozik, az borítékolhatja magának a saját boldogtalanságát.

Fejleszd magad.

2023. okt. 12. 22:08
 12/20 anonim ***** válasza:
61%
Minél többet írsz, annál egyértelműbb a válasz a fő kérdésedre! 🤫😆
2023. okt. 12. 22:12
 13/20 A kérdező kommentje:
11, köszönöm a tanácsot. És igen, a helyesírásom meg a fogalmazási készségem mostanában nem a legjobb. De mindennek megvan az oka, és erről ennyit.
2023. okt. 12. 22:13
 14/20 A kérdező kommentje:
13, mert te ettől az egy kommenttől okosabb lettél🙂
2023. okt. 12. 22:14
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Megvan az oka, azt megértem.

Viszont annak is megvan az oka, hogy megragadtál ezen a szinten, és nem érzed szükségét annak, hogy tovább fejlődj. Vagy csak az akarat hiányzik belőled, hogy tegyél érte. Így pedig folyamatosan le fogod járatni magad.

A buta lányok nem kellenek a normális fiúknak, így meg csak olyanokat fogsz kifogni, akik nem vesznek komolyan, akik csak kihasználnak.

2023. okt. 12. 22:16
 16/20 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem vagyok egy észlény, de érzéseim attól még lehetnek!
2023. okt. 12. 22:24
 17/20 A kérdező kommentje:
Mellesleg lehet hogy nem vagyok okos, de nem próbálok ugy tenni mintha az lennék, ellenben a válaszadók nagy részével, akik azzal vannak nagyra hogy mennyire tudják leoltani az embert.
2023. okt. 12. 22:30
 18/20 he84 ***** válasza:
100%
Nem mindenki akart téged leoltani kérdező, ne legyél már ilyen pesszimista, akár amiatt, mert nem tudsz összejönni a kiszemelteddel, akár ki tudja miért. Volt itt olyan is, aki normálisabban szólt. Így akkor nem kéne csak negatívan látnod, hanem be kéne ismerned, hogy hát oké, rosszul írtál ezt-azt és azt mondanod illene, hogy majd igyekszel, ennyi. Most komolyan, ez olyan nagy dolog lenne helyesen írnod? A helyesírás sokszor igenis fontos és például a j, meg az ly keverése, azok felcserélése nem csak kicsi hiba. Na meg így megragad benned a rossz, ha nem változtatsz és akiknél kiderül, hogy helytelenül is írsz, főleg ha rendszeresen, akkor az negatívum, akár hiszed, akár nem.
2023. okt. 12. 22:35
 19/20 A kérdező kommentje:
19, próbálkozok
2023. okt. 12. 22:37
 20/20 he84 ***** válasza:
100%
Aha, hmm oké. Hát pedig az eddigi reakciódból nem jött le az, hogy tényleg próbálkozni szeretnél, de oké, nagy eséllyel elhiszem. Ám nem annyira nehéz, mint azt hinnéd, ha netán nehéznek hiszed.
2023. okt. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!