Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tartjátok a kapcsolatot a...

Tartjátok a kapcsolatot a gimnáziumi legjobb barátotokkal/barátnőtökkel hosszú évek múltán is?

Figyelt kérdés
2009-ben érettségiztünk, idén leszünk mindketten 33 évesek, mai napig egyik legjobb barátnőm Szilvi :)

2023. okt. 10. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, pedig egy suliba is mentünk tovább. Aztán lett egy pasija, és onnantól kezdve magasról leszart, de olyan szinten, hogy megbezséltünk egy találkozót, mire ő félóra után benyögi, akkor megy, mert a pasija várja.

A pasija, akivel együtt él, velem meg akkor már több, mint féléve nem is találkozott. Oké :D

2023. okt. 10. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. okt. 10. 17:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

10 éve sem érettségiztem, de sajnos már megszakadt szinte mindenkivel onnan a kapcsolat.

Egy tudatos leépítés volt ott a részemről, egy nagyobb veszekedés után, a többiekkel fokozatosan maradt abba a beszélgetés, aminek többségét nagyon bánom.. Egyetlen egy valaki van, akivel így héba-hóba sikerül írogatni, viszont már az sem az igazi.

2023. okt. 11. 10:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen is, meg nem is.

Gimiben nagyon jóban voltam egy lánnyal. De már ott is kiütköztek az egyértelmű különbségek. Ő konzervatív értékekekt vallott magáénak, vallásos volt, leszidott azért, amiért elvesztettem a szüzességem kamaszkoromban, meg a liberális értékrendem miatt, meg mert szerettem inni, bulizni, drogokat is próbáltam. Ennek ellenére barátnők maradtunk, legalább is érettségi utánig... Egyetemistaként én bejártam órákra, és mellette volt egy teljes munkaidős munkám. Heti 50 óra, és emellett is én próbáltam meg mindig kezdeményezni felé, hogy akkor találkozzunk, és úgy éreztem, hogy időpontot kell kérni hozzá, holott otthon lakott, nem akarom lekicsinyelni az egyetemi tanulmányokat (egy szakon voltunk ráadásul), de baszdki, ha nekem belefért mellette egy heti 50 órás meló, és még emellett is szorítok időt arra, hogy találkozzunk, akkor nehogy már számára órákra tanulni annyira kimerítő legyen. Egy ponton rájöttem, hogy ez a "barátság" csak nekem fontos, és hagytam a fenébe.

Két gyerekkori barátommal már felnőttként vettem fel a kapcsolatot. Velük ugyanott tudtam folytatni, ahol 12 évesen abbahagytuk. A legjobb barátaim a mai napig.

A gimis barátnőm házasságáról, első gyerekéről a facebookról értesültem. Ha kikövetem, meg sem tudom. De miután megtudtam, ki is követtem. Nincs szükségem ilyen emberekre.

2023. okt. 13. 00:28
 15/15 anonim válasza:
Szia én általános iskolai osztálytásamal tartom néha de sose tartottam barinömnek vissza húzódó típus voltam nem sokat tudtunk egymásról mármint én róluk ök rólam nem ők egymásról talán ezt jól rontottam mivel azóta sincsek barátaim
2023. okt. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!