Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátként tekint rám vagy több?

Barátként tekint rám vagy több?

Figyelt kérdés

Nem tudom mire véljem egy barátom viselkedését. Mielőtt boritanám a bulit vagy gyanusítanám stb. érdekelne mások véleménye is. Szituáció a kövi. Előljáróban annyi hogy van 1 gyerekem és férjem. Hétvégén egy barátunk furcsa volt velem de nem tudom hova tenni. Álltam kezemben a picivel és mellettem állt. Könyöke a falnak támasztva, a kézfeje a mellem és a vállam között. Konkrétan nem rajtam pihentette de nem is a levegőbe volt, hanem diszkréten épp hogy de a felsőm érte. Mikor a férjem bejött arrébb tette majd elment mellőlem.Utána az asztalhoz leültem. Ő pedig a mellette lévő széken pihentette a kezét mint amikor valaki àtölelné a másikat stb tipukus barát és barátnő között való bújás. De nem ölelt meg csak később vette el onnan a kezét. Azt hittem hogy ha leülök elvezsi rögtön mielött nekem esnek sokan. Becézget de ezt baráti dolognak fogtam fel eddig. Tudni kell hogy az esküvőnk is ellenezte, a kisfiúnknak pedig nem szeretett volna a keresztapja lenni. Nem mondta ezeket ki de nem momdott semmit. Fontos info hogy sokat ivott, de állt a lábán. Nem hányt,képben volt magával a külvilággal stb.

Nem tudom, hogy véletlen volt e a részéről vagy direkt. És mielött ezt tisztáznám vagy beszélnék erről a férjemmel szeretnék tisztábban látni. Fel fujom e vagy sem. Köszönöm :) 28/N

2023. okt. 2. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig nem a férjed érzései érdekelnek. Kit érdekel mióta ismered vagy mit akar.

Mondhatsz bármit, neked nem a férjed a fontosabb.

2023. okt. 8. 13:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Miért ne érdekelnének a férjem érzései? Nem csalnám meg soha!!!!
2023. okt. 8. 13:34
 13/14 A kérdező kommentje:

A férjemmel is bajok vannak az biztos utolsó...

Ugyanis a fent említettem srác tesója küldött magáról egy majd egész alakos képet boxerban csak és nem akadt ki. Nyilván mutattam nrki a beszélgetést (nem, nem flörtöltem vele vagy semmi ilyen!!!! a babámról mutattam neki egy képet mire ezt küldte vissza)!!!! Azon nyomban mentem a férjemhez hogy nézze már....

Le tojta!!!!

2023. okt. 8. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkabb az az erdekes, hogy azelott nem voltak hasonlo jelenetek. Es hogy eppen kisgyerekkel a kezedben jut eszebe.

Ha eltunt volna hirtelen az eletedbol, vagy nagyon reszegen, nagyon keseruen bevallotta volna, hogy odavan erted. De ez igy olyan jellemgyenge, meg reszegen is.

2023. nov. 17. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!