Barátként tekint rám vagy több?
Nem tudom mire véljem egy barátom viselkedését. Mielőtt boritanám a bulit vagy gyanusítanám stb. érdekelne mások véleménye is. Szituáció a kövi. Előljáróban annyi hogy van 1 gyerekem és férjem. Hétvégén egy barátunk furcsa volt velem de nem tudom hova tenni. Álltam kezemben a picivel és mellettem állt. Könyöke a falnak támasztva, a kézfeje a mellem és a vállam között. Konkrétan nem rajtam pihentette de nem is a levegőbe volt, hanem diszkréten épp hogy de a felsőm érte. Mikor a férjem bejött arrébb tette majd elment mellőlem.Utána az asztalhoz leültem. Ő pedig a mellette lévő széken pihentette a kezét mint amikor valaki àtölelné a másikat stb tipukus barát és barátnő között való bújás. De nem ölelt meg csak később vette el onnan a kezét. Azt hittem hogy ha leülök elvezsi rögtön mielött nekem esnek sokan. Becézget de ezt baráti dolognak fogtam fel eddig. Tudni kell hogy az esküvőnk is ellenezte, a kisfiúnknak pedig nem szeretett volna a keresztapja lenni. Nem mondta ezeket ki de nem momdott semmit. Fontos info hogy sokat ivott, de állt a lábán. Nem hányt,képben volt magával a külvilággal stb.
Nem tudom, hogy véletlen volt e a részéről vagy direkt. És mielött ezt tisztáznám vagy beszélnék erről a férjemmel szeretnék tisztábban látni. Fel fujom e vagy sem. Köszönöm :) 28/N
Még mindig nem a férjed érzései érdekelnek. Kit érdekel mióta ismered vagy mit akar.
Mondhatsz bármit, neked nem a férjed a fontosabb.
A férjemmel is bajok vannak az biztos utolsó...
Ugyanis a fent említettem srác tesója küldött magáról egy majd egész alakos képet boxerban csak és nem akadt ki. Nyilván mutattam nrki a beszélgetést (nem, nem flörtöltem vele vagy semmi ilyen!!!! a babámról mutattam neki egy képet mire ezt küldte vissza)!!!! Azon nyomban mentem a férjemhez hogy nézze már....
Le tojta!!!!
Inkabb az az erdekes, hogy azelott nem voltak hasonlo jelenetek. Es hogy eppen kisgyerekkel a kezedben jut eszebe.
Ha eltunt volna hirtelen az eletedbol, vagy nagyon reszegen, nagyon keseruen bevallotta volna, hogy odavan erted. De ez igy olyan jellemgyenge, meg reszegen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!