Mit tegyek most?
Keringő, 17/L
Majdnem mindenkinek van párja csak nekem nem és meg akarok kérni valakit, csak ugye a legjobb barátja is felkért engem de visszautasítottam(kisebb nálam) és ez az egész hülyén jönne ki
Annyira túl van ez lihegve, az enyémet anyukám felvette, konkrétan fekete-fehér kis alakok voltunk a távolban. Fel se tűnt volna senkinek +10 centi a javamra, és ha mégis: mindenki a saját gyerekét, rokonát figyeli, a szüleitek meg jobb esetben úgyis elfogultak, szerintük akkor is nagyon szépen táncoltatok, ha menet közben lecsúszott az alsószoknyád (véletlenül se velem történt, egy haverommal nyilván).
Szerintem ha tényleg barátok azzal a másik fiúval, nem fog neked igent mondani, és nagyon helyesen teszi. Srácoknak amúgy se jelent ez annyit, mint a lányoknak, nyilván a barátja önbecsülését tartja majd fontosabbnak, mint azt, hogy keringőzzön. Három megoldást látok, az egyik, ha lenyomod az ofőd torkán, hogy már pedig te keringőzni fogsz, és úgy néz ki, hogy egy alacsonyabb fiúval, mert már mindenki más 'elkelt', és jelzed a srácnak, hogy megoldódott a probléma, mégis el tudod fogadni az ajánlatát; vagy leszervezed egy alacsonyabb barátnődet párnak a fiú mellé, és megkéred azt, akit eleve akartál; vagy elhívod egy külsős barátodat, ha engedi az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!