Hogyan tudnám jóvátenni és feldolgozni, hogy elrontottam egy meglepetést?
Házibuliban egy ismerősnél rákérdeztem, hogy na készülnek -e már egy útra, de totál kiment a fejemből, hogy ez meglepetés a párjának aki szintén ott volt….
Gyorsan tereltem a szót meg játszottam a hülyét… nagyon kellemetlenül éreztem magam és most utólag kiderült hogy aki a meglepetést kapta rájött és a párja mérges most emiatt (érthető okokból)
Tudom hülye voltam de lévén, hogy nem közeli ismerősöm totál kiment a fejemből.
Hogy lehetne ezt a helyzetet lekezelni?
Ez egész véletlenül történt, nem szándékosan kotyogtam ki és nem is az én közeli ismerősöm. Annyi minden van amit észben kell tartani ezt elfelejtettem.
Igen köszi a tanácsot meg a lebaxást meg ezeket a passzív agresszív reakciókat. A kérdés az volt, hogy hogy kezeljem ezt, hogy tudnám ezt valahogyan jóvátenni nekik. nyilván visszamenni az időben nem tudok.
Igen legközelebb kétszer meggondolom mit mondok, igen tudom hülyeséget csináltam, köszi a válaszokat.
Ha az én meglepetésem rontottad volna el, én nem haragudnék rád, hiszen nem direkt volt, és meg is bántad. Részemről nem lenne harag.🥰
Azt gondolom ilyen mindenkivel előfordul.
Sok álszent majom!🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!