Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen gyakran szoktatok...

Milyen gyakran szoktatok ráírni egy ismerősötökre?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm/barátom (nem tudom, még csak néhányszor találkoztunk) és szeptember elején beszéltünk utoljára. Tudom hogy sokat dolgozik de nagyon rászeretnék írni, hogy mi van vele, viszont nem akarok tapadósnak tűni.

Szerintetek írjak neki vagy megvárjam, hogy ő írjon?

Vagy várjak még mondjuk ősziszünetig (vagy tovább) a kérdéssel? Vagy mit csináljak?

Nem akarok bosszantó lenni, nem akarom, hogy nagyon nyomulósnak higgyen de nagyon hiányzik.

2023. szept. 22. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Írj neki, majd válaszol.
2023. szept. 22. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Akkor írok rá valakire, ha van értelmes mondanivalóm, ennek a gyakorisága változó. Nem szeretem a small talkot. Nem ismerem az ismerősödet, így nem tudom, hogy mire számíts. Írj rá, onnantól nála van a labda, ha nem ír, ne sürgesd.
2023. szept. 22. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
havonta
2023. szept. 22. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Legjobb barátomra heti 1-2x.

Haverokra nemigazán írok magamtól. Vagy ritkán, akkor évi 1x.

2023. szept. 22. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Néha, inkább a másik fél ír. Ha én írok bárkinek is, akkor rendszerint nem jókor írok...:(
2023. szept. 22. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Barátaimmal szinte napi szinten kommunikálok messengeren. Ismerősökkel csak ha konkrét oka van.
2023. szept. 22. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészséges ennyire görcsösen állni ehhez, főleg, ha már 2 hete (és nem 2 napja) nem beszéltetek.

Azért érdemes a "heló, mizu?" típusú üzeneteknél konstruktívabb dolgot írni. Például hívd el találkozni, kérdezd meg, mikor ér rá. Ha azt mondja, a következő 1-2 hét nem jó, de amúgy vevő a találkozóra, írj rá 2 hét múlva, hogy mi a helyzet. Ha akkor is nemet mond, akkor ne keresd utána, és ha valóban érdekled, akkor úgyis írni fog. Ha meg nem, akkor tényleg nem kell "tapadósnak" lenni.

De ha nagyon szorongsz, akkor egy "kör" is elég.

2023. szept. 22. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!