Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy barátnőm, aki minden...

Van egy barátnőm, aki minden reggel messengeren jó reggelt kíván egy gif-fel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesitő, mert emiatt feleslegesen kell ránéznem a telefonomra. Nem merek szólni neki, mert nem akarom megsérteni, évtizedek óta barátok vagyunk. Vagy szóljak neki mégis?

2023. szept. 20. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Némítsd a beszélgetést, én is ezt teszem azokkal, akik spammelnek.
2023. szept. 20. 13:25
 12/15 A kérdező kommentje:

anonymousrante, aki privátban rám írtál, a köv. szöveggel:

"Milyen szánalmas viselkedés a részedről, képtelen vagy dönteni, gyenge vagy, képtelen vagy megmondani ha nem tetszik valami, félsz attól, hogy mit gondolnak mások.

Bennem nincs meg ez, én szabad vagyok, veletek ellentétben."

Ha ennyire nem félsz attól, hogy mit gondolnak rólad mások, minek írtál privátban? Nem merted ide kiírni, hogy mások is lássák? Nem lehetsz túl szabad, ha csak privátban mersz írni!

2023. szept. 20. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
9 Akkor ezek szerint te sem veszed észre, ha valakinek túl sok vagy...nem kell rátelepedni a másikra és megfojtani a kedvességgel sem.Mindenkinél van egy határ, amit el kellene tudni fogadni és nem megsértődni mindenen.
2023. szept. 20. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ez a baj, hogy nagggyon sokan azt hiszik, ha valami jóindulatú, akkor az automatikusan jó is. Például ha valaki minden reggel fülhallgatóval zenét hallgatva várja a buszt, én pedig mindig mosolyogva, kedvesen köszönök neki, emiatt kizökken, vissza kell köszönnie, és lemarad a kedvenc zenéjének egy részéről, akkor tök jogosan érzi mikor meglátja hogy jövök, hogy "jaj ne már megint ez a f*sz". Nem mondom hogy fejen kell állni a másiknak, de lehetőleg úgy kell neki kedveskedni, hogy az tényleg boldoggá tegye, reális keretek között, ne pedig frusztálja. Úgy semmi értelme plusz erőfeszítést fektetni a másikba, ha az neki csak nyűg, mert akkor tulajdonképpen mindkét fél csak veszít.
2023. szept. 20. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os van benne valami hogy akinek mentalis problemai vannak azok irkalnak igy masoknak,hivnak tobbszor talalkozni.Aztan ha te szeretnel valamit elhatarolodnak,besokkalnak.Ez kicsit parazita gondolkodas amikor neki kellesz legyel ott Ha nem akkor meg kopj le.
2023. szept. 22. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!