Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek az ok ha a legjobb...

Szerintetek az ok ha a legjobb barátnőm ilyen😘 emojikat küld nekem?

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek! Nem tudom h ez normális, vagy csak én aggódom túl a helyzetet

2023. szept. 16. 23:37
A kérdező szavazást indított:
Ez normális
Sztem akar tőled valamit
Foggggggalmam sincs
20 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Hali

Lány vagyok,és nekem is van 2 jó barátnőm,én is szoktam ilyeneket küldeni nekik,nem veszik rossz néven. Semmi leszbikus hajlamom nincs.

De lehet,hogy ő máshogy gondolja,mint én. A legbiztosabb,ha megkérdezed tőle,hogy miért küldte neked ezt.

Na bye:)

2023. szept. 16. 23:39
 2/4 anonim válasza:
Beszélgettél már vele az emojik jelentéséről? Próbálj vele beszélgetni róla, hogy őszerinte melyiknek mi lehet a jelentése?. Hátha rátér arra az emojira, amit neked küldött.
2023. szept. 16. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi is ilyeneket küldünk egymásnak, csók szív mindenfélét aztán pasi párjaink vannak, de pasiknak is küldünk ilyet ha nagyon jóban vagyunk, szal aki többet lát bele, többet lát, de mi mind tudjuk egymás közt,hogy nem kell bele többet látni. Bírjuk egymást ennyi és kifejezzük
2023. szept. 16. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Az a nem normális, hogy magyar létedre nem tudsz írni.
2023. szept. 17. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!