Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más érti az embereket?

Más érti az embereket?

Figyelt kérdés
Sokszor tudatosítom magamban hogy nem mindenki úgy gondolkodik ahogy én és próbálom elfogadni az embereket úgy amilyenek de nem értem így sem néha őket és ilyenkor nem tudom h én gondolkodom rosszul vagy a másik totál bunkó?! Van egy társaság akikkel összejárunk gyerekek miatt. Ők jöttek el most hozzánk de 2 órat késett 2 család és nemhogy bocsanatot kertek volna de még nevettek is együtt hogy majdnem ugyanakkor érkeztek. Én ilyet sosem tennék ha meghivnának vhova....nem is tudtam lereagálni az egészet. 1 napi gondolkodás után arra jöttem rá hogy inkább megszakitom velük a kapcsolatot és csak azzal leszek jóban akin láttam h szivesen ott volt
2023. szept. 11. 21:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

Igen. Más érti.

Jól teszed, szakítsd meg velük a kapcsolatot.

De hol jön a sztori első fele a másodikhoz?

2023. szept. 11. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagy vele egyedül. Nem könnyű ezeken eligazodni.
2023. szept. 11. 21:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Úgy jön hozzá h ezt miért csinálták, miért bántottak meg? Én sosem okoztam ilyet nekik. ha bár nincs nagyon szoros baratság de örültem h eljönnek es tudunk beszélgetni.
2023. szept. 11. 21:42
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem megbántani akartak, csak "elszórakozták" az időt. Az ilyen megbízhatatlan embereket jobb elkerülni.
2023. szept. 11. 23:01
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Szakítsd meg nyugodtan. Jogod van hozzá. Úgysem vagy nekik annyira fontos, hogy tiszteljék az idődet. Nem kell felesleges kapcsolatokra időt pazarolni.
2023. szept. 12. 06:46
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, itt egy többcsaládos összejövetelről volt szó. Az ilyenekre alapból én sem érzem kötelezőnek a pontosságot, az ilyeneken az emberek jönnek-mennek.

Két hete voltam tejfakasztón, amire az volt a mondás, hogy délben kezdődik, de ez azt jelentette, hogy délben nyílik a kapu, és lehet érkezni. Én úgy délután négyre értem oda, mert addigra végeztem a dolgommal, de abszolút nem éreztem sem én sem más úgy, hogy elkéstem volna.

Szerintem ez nagyon függ attól, hogy milyen rendezvény, és ki vagyok én ott. Egy gyerekzsúrra én sem feltétlenül érzem a kényszert, hogy pontos legyek.

2023. szept. 12. 10:04
 7/14 anonim ***** válasza:

#3:

Abban mi akadályoz meg, hogy ezt tőlük kérdezd meg? Miért nekünk panaszkodsz?

2023. szept. 12. 10:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Meg akartam kerdezni de pont összenevettek hogy egyszerre ertek oda és nekem ez elég volt. Szamomra ez bántó. Sokszor jövünk igy velük össze 6-7 család és a szulinapi tortazas miatt nem szokas késni.
2023. szept. 12. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy sokszor gondoljuk néhányan, "csak mi ülünk fordítva a lovon".

Ami régen természetes volt, ma nem az. Kiveszik a jó modor, az udvariasság és az illem.

Ha meg rákérdeznél, vagy nem értenék, vagy megsértődnének mi a bajod. Nem értik a problémát!

Például, főz a házigazda és várnak valakire a többiek és nem csak megvárat másokat, de ki is hűl az étel. Tudni illik, ezzel nem tartja tiszteletben mások érzésit és szokásait. Nem veszi figyelemben, hogy az idő mindenkinek fogy az életéből és ezzel elveszi, pocsékolja azt az időt amit mások élnek.

Sok minden kijavítható, korrigálható, de az elvesztegetett idő az nem! Soha többé nem jön vissza.

Azt az időt másra vagy másokra is felhasználhatnád és nem egy bunkó stílusú megvárakoztatásra...

Az ilyen "kapcsolatot" megszakítanám.

2023. szept. 12. 16:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Én nem csapnék ebből ekkora ügyet még mindig. Én ilyenkor kiírom, hogy kezdés ekkor, torta ekkor, és nem várok senkire. Ha valaki később jön, akkor eszik a maradékból, ha nem maradt, akkor nem maradt.
2023. szept. 12. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!