Miért nem lehet egy nőnek barátságban lenni egy férfival?
Talán a barátnők féltékenyek ilyenkor. Nem tudom, mennyire csevegsz a férfiakkal, meg milyen stilusban. Pl ha te hozod fel mindig a talit, akkor ő nem is akar barátkozni. Ha minden nap írogattok egymásnak, akkor az asszonyka is látja, figyeli, és hiába sincs semmi, zavarja.
Téged nem zavarna, ha a pasidnak más nők írogatnának, hogy mikor talizunk? 🙄
A pasikat nem érdekli, hogy mit főztél, mikor voltál fodrásznál, milyen színű lesz a körmöd 😃
2. Ja mert csak arról lehet beszélgetni, hogy mit főztem meg milyen a körmöm lol :D
Nekem amúgy a 2 legjobb barátom pont férfi. A nők mindig cserélődnek, hülyeségeken megsértődnek, elkopnak mellőlem, ez a 2 ember viszont nem. Soha meg sem fordult egyikünkben sem, hogy barátságnál többet alakítsunk ki. Nekem régóta van párom, nekik változó, az egyiknek most van,a másiknak nincs,pár éve fordítva volt.
Szerintem a barátnők kavarnak be nálatok, azok kezdenek hisztizni és a barátaid inkább nem találkoznak veled, hogy ne legyen a csaj kiakadva. Borzasztóan sok féltékeny nő van, nekem olyan nőismerősöm is van, aki azért nem barátkozott velem egy idő után, mert ugyanabba az egyetemi csoportba járt a pasija is mint mi, (akihez egyébként 3 szót ha szóltam egész félévben, tökre nem volt szimpatikus) és nem akarta, hogy véletlenül beszélgessek a pasijával. Az ilyen nők szerintem önmagukkal nincsenek rendben ha ennyire félnek a megcsalástól.
Az emberek "legyártják maguknak és egymásnak (!) a társadalmi normákat", amelybe jelenleg nem fér bele Magyarországon, hogy ne kezdjék el kikezdeni azt, aki ártatlanul csak emberként is viselkedik egy ellenkező neművel.
Egyérdekes példa:
Nekem nincs kocsim (férfiként), - mert nem akarom, hogy legyen, - számos kolléganőmnek viszont van és volt már arra példa, hogy magyarázkodni kezdett el egyik-másik, amiért nem vett fel, amikor elment mellettem a kocsival. Nekem kellett megnyugtatnom, hogy teljesen megértem a cselekedetét, mert
-nem én tartom fenn az autót, fizetem minden költségét
-nem tartozunk össze, mint életközösség tagjai
-csak így tudja megvédeni magát az intrikáktól, amelyek abban a nanomásodpercben elkezdenek párologni a cégen belül, hogy csak egyszer is elfogadok egy ilyen szívességet.
Magyarországon ugyanis sikerül összerakniuk az "embereknek" egy ötven méteres, gépkocsival közösen megtett útvonalból, hogy amíg megtettük ezt az 50 métert a hölggyel, az összes szexpózt kipróbáltuk, miközben haladtunk a kocsiban és hogy ettől nő a borosta az utóbbi 10 percben sokkal intenzívebben az arcomon.
Ez egy ilyen állatkert, ahol nem tudja másként megvédeni egy nő a tisztességét!
"mikor voltál fodrásznál, milyen színű lesz a körmöd"
Magamnak vágom a hajam, olyanért nem fizetek, amit én is meg tudok csinálni, a rövid hajú férfikollégáim gyakrabban járnak fodrásznál, én évek óta nem voltam. A körömlakkhoz és egyéb manikűr dolgokhoz nincs türelmem. A főzésről meg a férfiak is szeretnek beszélni. Nem tudom, te milyen körökben mozogsz.
Szerintem is a legesélyesebb hogy a barátnője a hunyó.
De az is lehet, hogy benne mozdult meg valami és okosan inkább nem kockáztat, mert elégedett a mostani életével és nem akarja elrontani.
De akár az is hogy simán nincs ideje, mert benne van valamiben. Velem is van, hogy amikor leülök külön valakivel / valakikkel, akkor a "szívben" vagyok és felszabadultan, nyitottan tudok kommunikálni. Amikor meg ülök a gép előtt, vagy intézek valamit akkor meg "fejben" és nem igazán érzékelem a külvilágot, mert a megoldandó van a fejemben.
LOL 4-es, meg nem tudom már hányas. Példákat irtam drágáim. Az, hogy magadnak vágod a hajad.. nem ez volt a kérdés, de ügyes vagy.
Kortól is függ persze, mi a téma. Lol 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!