Voltatok màr kijàtszva baràtsàgban? Mit tettek veletek?
Volt egy csaj, aki manipulálta az egész baráti társaságunkat
Egy srác pedig mindig tette az agyát, hogy neki nincs senkije, de amikor próbáltunk (3-an) közeledni felé, mindig azt mondogatta, hogy "jajj nem én csak az xy-nal vagyok olyan viszonyban, hogy ezt meg azt elmondjam neki". De közben xy-nak elege lett belőle (állandóan sajnáltatta magát [pedig pont ugyanolyan gondjaink vannak nekünk is], plusz igazából ő is manipulált [egyszer két napig xy nem foglalkozott vele, ezért elvágta a csuklóját; plusz szóban is voltak ilyen megjegyzései]), ezért erőből megpofozta a lányt
Bocs hogy ilyen zavarosan írtam
3-as vagyok, én is évekig voltam egyedül.. Viszont most találtam valakit, akivel nagyon jól megértjük egymást
Ne add fel, csak lesz valaki, akivel jól kijössz
Igen, addig voltunk világi barátok amég nem talált 'jobbakat', azóta viszont szinte már-már kerül. És a legjobb az egészben hogy mostmár valszeg csak akkor találkozna velem ha már tényleg mással nem lenne lehetőség.
Milyen is az élet meg a barátságok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!