Gyűlölöm a lakótársam pasiját. Mit kezdjek a helyzettel?
Évek óta barátok vagyunk a lakótársammal. Viszonylag kevés dolgon szoktunk összekapni, általában megbeszéljük a nézeteltéréseket.
Viszont a hócipőm kivan a pasijával. Nem sokszor jön hozzánk (hála a magasságosnak) és többször is elmondtam neki, hogy nem szeretném nálunk látni. Azonnal undorérzetem támad már akkor is, ha csak meghallom a nevét, mert egyébként meg egy féregnek tartom, aki azt hiszi, hogy "ő a jani". Többször megbántotta már lakótársamat, nem egyszer láttam miatta sírni, idegkedni, nem egyszer panaszkodott róla nekem, talán így érthető az ellenszenvem.
Hiába mondtam már neki, hogy ő is tud hozzá menni, nem érdekel, csak ne kelljen látnom, mégis áthozza időnként. Elmondtam neki, hogy bár örülök a boldogságának és nem sajnálom tőle, attól függetlenül, hanem ez a patkány lenne vele,akkor is erre kérném, de szarik rá. Ilyenkor kifordul önmagából, nem lehet vele beszélni, max "számon kér", miért gubózok be ilyenkor, miért viselkedek fasz módjára, mintha nem mondtam volna el neki már többször. A leginkább az bosszant, hogy tudja a válaszokat, mégis rám erőlteti, hogy viseljem el. Azzal jön, hogy ugyanúgy szerepel a bérleti szerződésben a neve, mint az enyém, ugyanannyi joga van a lakáshoz, de úgy érzem, ezzel az enyéimet sérti és semmibe veszi az egyetlen kérésemet. Én sem hozok ide senkit, hiába örülnék néha a baráti társaságnak, de nem akarok átjáró házat az életteremből.
Az, hogy miért gondolod a faszit egy féregnek, azért te vagy a felelős.
Ha a barátnődet nem zavarja, hogy bánnak vele, akkor téged se zavarjon ez.
Ha veled viselkedik a faszi undorító módon, akkor természetesen elbeszélgethetsz velük a dologról, vagy simán csak keress egy másik helyet és a lehető leghamarabb szabadulj meg tőlük.
Ebben az országban és ebben a kultúrkörnyezetben, amit az internet hozott el a napjainkba mindig a legkisebb ellenállásfelé érdemes menni.
Most így bevillant, hogy újra láttam a kérdést!
Gyűlölni csak azt lehet, aki megmozgat benned valamit! Gondolkozz el ezen...
Vagy én gondolkodom helyetted! Mi lenne, ha elkezdenéd befűzni a srácot, hogy szétrobbantsd őket? Így lehet szakítanak majd, és mindketten eltűnnek a lakásból és egy csomó időt és energiát megspórolsz magadnak. És talán még egy jót d.ghattál is közben.
Neked mi közöd van ahhoz hogy a lakótársad kivel jár?
Az a baj veletek hogy a barátnőkért a lelketek eladnátok se a párotok meg dobjátok mindig a kukába.
Mássz rá és tuti szétmennek. Aztán neked majd megbocsát, ha olyan jóban vagytok. Add elő, hogy nem is akartad. Azt hiszem, lesz szappanopera!
:D
Különben meg fogadd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!