A lányok ha azt mondják egy srácnak, hogy ugye mi csak nagyon jó barátok, és lelkitársak vagyunk, akkor azt úgy érti hogy több nem lehet részéréről?
Ha potenciális párként tekintene rád, szerintem két év alatt már egyértelmű jelét adta volna. Főleg ennyi idősen.
Érdemes megnézni, hogy mit tesz egy nő egy pasiért, akit tényleg akar.
Én mindig elképedek. És elszégyellem, hogy a szánalmas kis odaröffenéseket jelnek vettem valaha.
1
Rendben, értem akkor tényleg ha azt mondja hogy barátnak tart akkor az úgy is van. Kicsit félreérthető lett a viselkedése az utóbbi időben, ez kicsit bekavart nálam, mert én nem szeretnék többet, és meg sem szeretném sérteni. Voltak jelek, mondta, ha független leszek randizhatnánk majd. De nem vettem komolyan a kijelentését.
3-4
Akkor nem veszem komolyan, távolságot tartok, nem megyek bele a játékába. Viszonylag nehéz lesz, mert hobbynkból adódóan, hetente kétszer találkozunk.
Nyilvsnvslo,h felreertettel vmit,mert aki bststkozok mar ket eve ,az soha nem skst tobbet toled.
Egy baratsagban is hianyoznak az emberek egymasnak.
A szeretetlem szo barati szeretetet is jelent. Esetedben szo nincs szerelemrol. Ne abrandozzrola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!