Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm (én is lány vagyok ő is) akivel elsős korunk óta legjobb barátok vagyunk viszont hatodikban elment másik suliba . Hetedikig ugyanolyan jó barátok voltunk (csak megjegyzem hogy amig nem váltott sulit addig szó szerint 0-24 együtt voltunk , suliban aztán hazamentünk és videochateltünk szóval konkrétan folyamatosan együtt voltunk) aztán hetedikben elkezdtünk eltávolodni de ugyanúgy beszéltünk meg taliztunk csak kevesebbet (kb kétszer egy hónap) aztán nyolcadik elején elkezdte gyakran lemondani a talikat meg sosem volt jó neki az időpont mondván h tanulnia kellett. Aztán nyolcadik félévben egy csomószor órákkal volt hogy napokkal később válaszolt az üzeneteimre és konkrétan volt hogy órákkal a megbeszélt időpont előtt mondta le a talikat . Aztán most konkrétan egy évvel később nem válaszol az üzeneteimre egyeltalán . Kiírja a telom h átment az üzenetem de meg se nézi vagy ha megnézi akkor napokkal később és nem válaszol. Egyszer nagyon kivorultam miatta mert nagyon hiányzott meg sírtam is és megírtam neki hogy hogy érzek es h mennyire hiányzik de másnap reggel kitöröltem mielőtt megnézte volna . És amíg suli volt akkor mindig azért mondta le a talikat mert ‘tanulnia kellett’ de nyári szünetben is ugyanúgy lemondta őket . És igazából nem tudom hogy hagyjam e és lemondjak róla vagy pedig megírjam neki hogy hogy érzek ? Mert nagyon hiányzik de úgy érzem mintha konkrétan meghalt volna és ez borzasztóan szar . Konkrétan az egykori legjobb barátnőm az már nem biztos hogy létezik és ha igen akkor nem tudom hogy hogyan érez irántam ..
2023. szept. 3. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elkell fogadnod a helyzetet, nézd ezt az egészet, más szemével.

Nem akar már téged az életébe. Ő nem keres, és te is kimondtad h ignorál. Tudom hogy borzalmas érzés.

De elkell engedned. Ha tovább rugózol ezen, bele bolondulsz majd.

Lehet a középsuli majd jobb lesz, keresd meg önmagad és az új barátságokat.

2023. szept. 3. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem írd meg neki, hogy hiányzik. Hogy érted, hogy új barátai is vannak az új suliban, de neked nagyon hiányoznak a beszélgetések, a közös élmények stb. És kérd meg, hogy ha már nem szeretné tartani veled a kapcsolatot, akkor írja meg őszintén. Szomorú ez, de sajnos nem minden barátság tart örökké. :(
2023. szept. 3. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

Konkrétan itt vége a barátságnak.

Konkrétan elment a hajó.

Konkrétan lesznek új barátaid, konkrétan ne aggódj.

2023. szept. 3. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Neked kevesebb tarsasagod lett, neki viszont az uj iskolaban uj elet nyilt. Anelkul, hogy szandekosan akart volna elfeledkezni rolad, masokkal joban lett, kozos elmenyek, kozos ismerosok kotik ossze oket. Ezekrol kellene lemondania, es ket szek kozul pad ala esnie.

Lelkifurdalasa lehet, es nyomasztja, hogy veled elkopott a baratsag, ezert nem nezi az uzeneteket. Meglatja, es tudja, jaj.

2023. szept. 4. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!