Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A tettekre vagy a szavakra...

A tettekre vagy a szavakra vagytok inkàbb érzékenyek?

Figyelt kérdés
Én inkàbb a tettekre.Ha valaki nem tart be egy ígéretet pl.màsok miatt kilöki a megbeszélt talàlkàt vagy amiatt mert màs programra megy ami szàmàra érdekesebb.Vagy hiteget egy ebéd meghivàssal,szinhàzzal.Aztàn vagy nem lesz belőle semmi vagy màssal csinàlja meg.Előre alibit gyàrt,szabadkozik nem megy sehova a nyàron.Pàr nap múlva meg újsàgolja megy egy utra. Gondolom akadt mas valaki.De nem értem az előre beharangozast nem megyek sehova ugy jon ki ne is hivj ez mire jo. Hacsak nem azert mert mondogatta azelott nekem is de nem tett a megvalosulasert,tehat nem is akarta igazan.Ezzel ellentétben a szavak ha valaki hirtelen kivag valamit,utana megbeszeljuk nem zavar.Megfigyeltem azok az emberek akik igy a tetteikkel bantanak meg masokat vannak furcsa huzasaik a szavakra,szembesitesre erzekenyek.Pedig szerintem a tettek sokkal sertobbek a masik szemelyiseget sertik A szavak maximum azokat akiknek van takargatni valojuk es nem kepesek szembenezni onmagukkal,vagy oszintek lenni a masik emberrel.
2023. aug. 27. 11:17
 1/2 anonim ***** válasza:
A szavakra (ígéretek), amiket nem követnek tettek.
2023. aug. 27. 11:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Jol irod az igeretek is valojaban szavak
2023. aug. 27. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!