Miért én vagyok a rossz ebben az esetben?.Nem hinném hogy túlreagálom?? Ez nem normális????
Az egyik legjobb barátnőm terhes a mostmár egy vőlegényemtől. A másik két baràtnőm ezt tudta és szépen elhallgatta. Ezt is csak úgy tudtam meg, hogy meghallottam " akkor Katinak majd elmondod te"
Azt tudtam, hogy barátnőm terhes, de azt nem tudtam hogy kitől mivel sok ilyen olyan kapcsolatban volt.
Exem azután jegyzett el, hogy ő viszont már tudta, hogy a barátnőm terhes tőle! Azzal vêdekeznek, hogy sokat ittak! Nem mellesleg nekünk van egy 10 éves kislányunk!
Most azért kapom az ívet, hogy márpedig szívből bocsánatot kértek ( pl a barátnőim) és még én vagyok a rossz, hogy nem beszélek egyikkel sem.
A barátnőidnek idővel megbocsátanék, szar helyzetben voltak, ha a terhes bige is a barátnőjük.
Viszont a csávód világi forma, azért jegyzett el 10+ év után, mert lelkifurdija volt a becsúszott gyerek miatt. Gyönyörű.
Apucinak a 10 éves gyerek miatt TALÁN megbocsátanék, ha nagyon kaparna. A kismama viszont menne a lecsóba azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!