Bennetek is szokott néha lenni ez a "valami rosszat mondtam?" érzés? Lentiek alapján én rosszat mondhattam?
Van egy régi kolléganőm, akivel annyira jóban maradtunk még, hogy születésnapkor, karácsonykor stb. még üzenünk egymásnak viberen.
Történt tegnap, hogy csak úgy elújságoltam neki egy nagyon klassz dolgot, aminek ő is nagyon örült, hosszú üzenetet írt vissza az én kis rövidkémre.
Erre én visszaírtam, teljesen jóindulatból, és abszolút pozitív tartalommal, hogy emlékszem még mikor bent mindenki mondta ránk, hogy Y(én) és Xné (régi nevén ő, de már elvált) milyenek voltunk, és elmeséltem, múltkor milyen bolondságot csináltam, kb olyat mint mikor együtt dolgoztunk.
Ez az üzenet jópofa, és mellette kedveskedő akart lenni a részemről. Nem volt hosszabb egyébként, mint az ő válasza az első üzentemre.
De csak láttamozta, nem válaszol, már lassan 2 napja.
Megharagudhatott, hogy (voltférjeneve)né-nek írtam? Dehát anno így emlegettek minket bent, nem tudom másképp írni, hiába tudom, hogy már visszavette az eredeti nevét. Nem is az volt a célom nyilván, hogy ezzel megbántsam, vagy megharagítsam, vagy mit tudom én. De akkor mi más oka lehet, hogy ezután nem ír vissza?
Most azért megkérdeztem este, hogy amúgy jól van azóta, hogy utoljára beszéltünk? Ne csak én újságoljak :)
Ezt is csak látta, nem ír vissza.
Elrontottam valamit? Olyan jól indult pedig hétvégén a beszélgetés, komolyan, mi rosszat mondtam szerintetek?
A bolondozós sztori kb. annyiból állt, hogy ide mentem, így történt, ezt csináltam. Hasonlóképpen, mint ahogy egyszer mi jártunk, jaj ott is micsoda jót nevettünk rajta napokig, emlékszel?
Tehát ilyet képzeljetek el. Szóval nem értem, tényleg, mi baja lehet most velem, ha van.
Megírom, mindenképp.
Mennyi idő múlva, mondjuk 1 hét, vagy pár nap múlva?
Illetve a fentieket elolvasva szerintetek tényleg rosszat mondtam?
Lehet te a kis sztorid, őt annyira nem érintette meg, mas emlékei vannak.
Nem kerdezz semmit.. gondolod h oszinte lenne veled?
Ha szeretnel tole valamit, esetleg csak dumalni ,akkor most irj neki h hianyozik vele a kozos munka. Esetleg hivd el egy kávera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!