Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha egy 29 éves nő és egy 16 éves lány barátok?

Figyelt kérdés
A 29 éves nő szerint nem normális. Perverz és pedofilnak tartja ezt az egészet ezért nem is helyesli. De a lány nem érti h mi ezzel a baj. Esetleg van erre valami megoldás?
2023. aug. 21. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lehet a helyzet, hogy a leányzó rajong a 29 éves nőért, aki a háta közepére sem kíván egy fogadott kistesót. Ebben az életkorban még simán tudsz rajongva szeretni, példaképednek tartani akár átlagembereket is, aztán nem mindenki tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, nem is feltétlen kell.

Egyébként a kor szerintem teljesen irreleváns, ha arról van szó, hogy két ember mennyire jól jön ki, láttam már nyugdíjas nőt, akinek a szomszédban lakó huszonéves lány volt az egyik legjobb barátja, de pl. édesapámnak egyszer volt legjobb barátja élete során, egy kollégája, aki több, mint 30 évvel volt idősebb nála. Azután is maradt köztük a barátság, hogy a férfi nyugdíjba ment.

2023. aug. 22. 17:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Belefér.
2023. aug. 22. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kevesebb korkülönbséggel is láttam azt, amit a 11 írt. A nő végül a lány anyjával beszélt.

Én is 21 évesen bementem nosztalgiázni a gimis énekkarba. Kvázi azonnal lejött, hogy kinőttem abból a csapatból ami ott volt.

2023. aug. 22. 17:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy a barátság kortalan és teljesen rendben van. Az viszont nincs rendben, hogy a 29 éves nő nem így gondolja és valami miatt véget akar vetni ennek a barátságnak és a problémáját, amit nem ismerünk a korkülönbségre fogja rá, mert az a legegyszerűbb. Persze lehet akár korkülönbségből adódó problémája, de a 29 éves nő részéről vagy hiányzik az őszinteség, vagy ő gondolkodik nem normálisan, hogy ilyen véleménnyel van a barátságukról. Erre az esetre nincs megoldás, ennek a barátságnak vége.
2023. aug. 24. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!