Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért viselkedik így ez az ember?

Miért viselkedik így ez az ember?

Figyelt kérdés

Már régóta ismerem ezt a pasit, és amikor összefutunk szoktunk beszélgetni. Általában a gondjait szokta elmondani, - ez nem egyedi, mással is ezt teszi.

De, amit megfigyeltem az évek során, hogy ő sosem nem kérdezte meg, hogy én hogy vagyok. Viszont én többször végighallgattam őt.

Rosszindulatúnak nem mondanám, alapvetően jó fej, nem kötekedős (az más kérdés, hogy nem tanul, nem dolgozik, és az apja pénzén él).

Kissé autista, le is van százalékolva.

Korábban gondoltam arra, hogy ez lehet az oka, mármint az autizmus, hogy ilyen furcsa.

De nem tudom...

Haverom szintén illette kritikával ezt a pasit, hogy mindig a gondjait mondja el neki.

Szóval, ő miért nem kíváncsi más emberek életére? Miért nem kérdezi sosem, mikor találkozunk: "hogy vagy, mi újság?"

Ezt általában én kérdezem, és akkor elkezdi mondani az életét.

2023. aug. 19. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor nem beszélgetés zajlik kettőtök között, az történik, hogy az az ember feszültségcsökkentésre használ téged. Ezért is nem érdeklik a dolgaid, ő mások figyelmére vágyik, a te funkciód annyi, hogy ezt megadod neki ahogyan hallgatod, az érzelmi szükségleteit elégíted ki.

Az ilyen személyek ezt nem tudatosan csinálják, hiányzik az életükből a visszajelzés, elismerés, sajnálat, együttérzés. De ez nagyon fárasztó tud lenni a környezetüknek, jobb az ilyen embert elkerülni.

2023. aug. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!