Szakítsam meg a barátságot?
Az érzelmi zsarolást is gyakran éreztem. Ha meg egy ideig nem keresem, rá írok hogy hogy van, akkor első mondata: na mi van, eszedbe jutottam?
Volt olyan hogy azzal vádolt letiltottam messengeren, pedig nem, csak a messengerem hasznalhatatlan volt. Erre emailben közölte velem: látom letiltottál.
Szerintem azért teszi ezt veled mert engeded.
Mond meg vagy írd meg neki, hogy neked is van méltóságod és nem esik jól ha tiporják és ha a részéről ez meg egyszer előfordul írásban avagy szóban akkor többet nem fogod keresni a társaságát és nem fogsz az ő megkeresésére sem reagálni.
Mennyi idős vagy, nemed, testvéreid, barátaid vannak, dolgozol vagy tanulsz, ...?
Hát akkor ő is kereshetett volna, mit gunyoroskodik ezzel az "eszedbe jutottam"-os dumával (?). Akkor asszem,tényleg nem érdemes rá időt fecsérelned ;maradjon magának. Szerintem simán lehet, hogy te vagy az egyetlen ,aki még kitart mellette; akit még érdekel a hogyléte, és téged nem becsül meg. Lehet,hogy nem érdekled,és kicsit örülne is,ha eltűnnél az életéből, de inkább használ, és játszmázik veled, és ezen szórakozik, hogy beszól;és utána kíváncsi rá, megnézi, mennyi idő után keresed újra. Csak nekem egy idő után elfogyna a türelmem ettől a játszmázástól/ebben a játszmázásban. Hogy én rajtam szórakozzon így valaki, ez igazából kizárt dolog. Ezt max egyszer lehetne eljátszani velem; de inkább egyszer sem. Mert én egy ilyen bunkóskodás után nem írnék rá soha többet. Max ha kéri, hogy talizzunk, és élőben is bocsánatot szeretne kérni, és valóban, őszinte megbánást tanúsít azzal kapcsolatban;hogy hogyan beszélt velem ; de azt te szerintem őtőle várhatod. Sose fog megtörténni. Magától nem jut eszébe,ha meg te kéred/mondod neki,hogy mondja,hgoy "bocsánat", akkor az nem érne semmit; mert úgyis csak nyomásra/kérésre tenné; nem gondolná komolyan. Ha nem szívből magától jön ez neki, akkor az kellemetlen,és nem is igazi;olyan ,mintha meg sem történt volna.
Akkor ti szerintem nem is barátok vagytok, ő lehet, hgoy kábé a kiskutyájának gondol, aki hűséges talpnyalója hozzá, akivel ha amikor kedve van , eljátszik, de amikor nincs kedve, akkor meg le van tojva; meg a másik érzései is.
Kérdező jól döntesz(remélem) és barátkozz velem.
Írj rám, ha Budapesten laksz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!