Titeket zavarna, ha a bnőtök nem dolgozna?
Figyelt kérdés
Úgy értem, h nem lenne bosszantó, h míg te majd meggebedsz a munkába, és a fizetésed így is épp, h elég, addig ő vígan költi a pasija pénzét, és semmire nincsen gondja, max, h sokáig volt szoliba, és leégett....2023. aug. 18. 00:12
1/22 anonim válasza:
Annyira zavarna, hogy nem lennék együtt ilyen nővel.
2/22 anonim válasza:
Ha "rendes" munka helyett a háztartást vezetné és nevelné a gyermekeinket, akkor nem zavarna.
3/22 anonim válasza:
Az ilyet tartsa el akinek 2 anyja van. Az előző baratnőm, a negyedet kereste mint én, vele sem voltam sokaig együtt, mert mar azt tervezgette, hogy fogja beosztani a fizetesemet 2 het együtlét utan. Közös ismerősünk, volt kollegam arulta el, hogy mennyit keresek mivel 1 pozicioban dolgoztunk es a fizu kb megegyezett. A mostani baratnőm kicsit többet keres mint én de nemsokkal. Nálam ez kizáró ok, máson élősködjön.
4/22 A kérdező kommentje:
Ez a csaj a barát barátnőm, nem a csajom! XD
2023. aug. 18. 00:43
5/22 A kérdező kommentje:
Igen, itt is úgy van, a csaj osztja be, és kezeli a pasi fizetését, miközben a srác szinte egész nap dolgozik, és azt sem tudja mennyi fizut kapott....
2023. aug. 18. 00:46
6/22 anonim válasza:
Jaa, meg is érdemli a srác. Nem adnám ki a pénzügyeim kezelését senkinek.
7/22 anonim válasza:
Kamionsofor haverom csaja ilyen, felrekefelget, kolti a haverom penzet, de ha neki egy ilyen no kell az o dolga
8/22 anonim válasza:
Nem zavarna, de egy centet nem adnék neki, max néha meghívnám egy csokira, vagy üdítőre, de ennyi..
Az én pénzemhez nem lenne hozzáférése az tuti!
10/22 anonim válasza:
Írod, hogy "meggebedsz a munkában". Ugye olyan lány a barátnőd, akit szeretsz. Tehát te azt akarod, hogy ő is szenvedjen, mert te hülye vagy és nem keresel eleget kettőtöknek?:D
Én őszintén olyan férfival nem lennék soha együtt, aki így gondolkodik és muszájból kell mellette dolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!